De compacte Xiaomi Mi 9 SE zou kunnen vullen uw Huawei-vormige gat

Met de Huawei telefoons krijgen getrokken uit de winkelrekken links, rechts en center, een nieuwe budget smartphone bedrijf is gebonden aan de lacunes op te vullen achtergelaten, en het lijkt erop dat het bedrijf kan worden Xiaomi.

Xiaomi heeft zojuist aangekondigd dat de Xiaomi Mi 9 SE, een compacte versie van de Xiaomi Mi-9, die een aantal van de indrukwekkende eigenschappen van de betaalbare smartphone, verlaagt een paar specs, en waarvan het prijskaartje.

Wat zit er in de Mi 9 SE?

Als de Xiaomi Mi 9, de 9 Mi SE heeft een drie-lens camera setup, met een 48MP belangrijkste sensor, 13MP ultra-wide-angle lens en 8MP tele-snapper – deze camera ‘ s zijn dezelfde lenzen, maar iets lager megapixel telt, die aan het Mi-9.

De Mi 9 SE heeft een 5.97-inch AMOLED-display, dat is iets verminderd in grootte van de Mi 9, en heeft ook een relatief kleiner 3,070 mAh batterij. U krijgt tevens een zwakkere chipset in de Snapdragon 710, in plaats van een Snapdragon 855, maar dit zijn de belangrijkste downgrades.

The Xiaomi Mi 9 SE. Image credit: Xiaomi

De Xiaomi Mi 9 SE. Image credit: Xiaomi

(Foto: © Xiaomi)

U zult in staat zijn om pick-up de Xiaomi Mi 9 SE vanaf 6 juni in het verenigd koninkrijk, en de release data elders zal waarschijnlijk binnenkort worden aangekondigd. De Mi 9 SE kost € 349 (ongeveer $445, AU$635) voor een toestel met 64 gb interne opslag en 399 pond (rond de $505, AU$725) voor 128 gb geheugen, dus het is zeker een meer betaalbare handset dan de originele.

Onlangs Xiaomi ook aangekondigd dat de Xiaomi Mi 9T, een ander Mi 9 spin-off, dit keer met een pop-up-front-facing camera, en dat we dus aannemen dat Xiaomi is de positionering van de Mi 9T als een ‘premium’ versie terwijl de Mi 9 SE is een ‘budget-telefoon.

We waren onder de indruk van de Xiaomi Mi 9 wanneer we beoordeeld is, dus we zullen ervoor zorgen om de Mi 9 SE voor een spin te zien als het net zo waardig een telefoon, of als het gedropt specs zijn te veel – dus stay tuned TechRadar voor.