Van de 7 jaar oude Borderlands 2 krijgt nieuwe gratis DLC om de weg te effenen voor Borderlands 3

Gespot op (en sinds verwijderd uit) de Stoom door Resetera, de DLC is naar verwachting genaamd Borderlands 2: Commandant Lilith & De Strijd voor het Heiligdom. Het zal bieden nieuwe gebieden om te verkennen, nieuwe bazen te bestrijden, en nieuwe wapens om te plunderen.
Het kan bijna zeven jaar oud, maar er is nog leven in Borderlands 2 nog niet. Een nieuw lek suggereert het spel krijgt een nieuwe, gratis DLC pack die fungeert als een narratieve link naar de komende Borderlands 3. “Nieuwe bazen vechten, verkennen van nieuwe gebieden, nieuwe loot (met inbegrip van een volledig nieuwe tier buiten Legendarische) en samen met Lilith en de Crimson Raiders te nemen op een gestoorde schurk hel-gebogen over de uitspraak van de planeet.
“Terugkerende spelers kunnen streven naar een verhoogde level cap van 80, terwijl nieuwkomers kan automatisch boost tot level 30 en duik meteen in de actie.”
Een back-up van een eerdere gerucht, hier is wat de nu getrokken beschrijving lezen als:
Er is geen woord nog niet over de vraag of de add-on zal ook komen voor de console versies van de game, maar gezien het feit dat Borderlands: De Knappe Collectie (inclusief Borderlands 2 met alle DLC) is momenteel worden aangeboden voor vrij als een PlayStation Plus – abonnement voor de titel, dan zeggen we dat is een tijdige aanwijzing dat het zal worden.

Een ruimte Heiligdom

“Terug naar het bekroonde shooter-looter voor een nieuw avontuur dat zet de toon voor de komende Borderlands 3. Heiligdom wordt belegerd, de Kluis van de kaart is gestolen en een giftig gas is vergiftiging Pandora.
Van onze hands-on tijd met Borderlands 3 zo ver, we weten al dat Heiligdom verwijst naar zowel Borderlands 2 hub van de stad, en de aankomende derde games’ playerbase, het Heiligdom 3 ruimteschip. Het is dus mogelijk dat de DLC kunnen tonen ons hoe de sprong in het interplanetair sfeer plaatsvindt.
Borderlands 3 is ingesteld om te starten op de PS4, Xbox en Een PC op September 13, met de DLC naar verwachting worden aangekondigd op volgende week is de E3 2019 conferentie.