Wanneer is Amazon Prime Dag 2019? Dit lek zou hebben bevestigd dat de datum

Amazon Prime Dag 2019 nadert snel – maar wanneer is het? Nou, wat speurwerk van onze zuster-site voor Echte Huizen kunnen hebben ontdekt de datum, met een PR voor vacuüm bedrijf Tineco schijnbaar ‘bevestigen’ het zal zijn in de derde week van juli.

Terwijl de bron oorspronkelijk aangegeven dat de 10 Held en 10 Master stofzuigers zou deel uitmaken van de eerste Dag de belangrijkste aanbiedingen op juli 16 en 17, en het is inmiddels ingetrokken die verklaring en zei dat dit de datum van 2018, verzonden in een fout.

Wat is er niet duidelijk is of dat het gewoon een vergissing op de datum van de deal zal gaan wonen, of dat het merk geen informatie over wanneer Amazon Prime Dag zou worden.

Wanneer is Amazon Prime Dag 2019?

We verwachten Prime Dag te lopen vanaf juli 8-9, of de volgende week op 15-16 – dus dit past in die verwachting mooi.

Echter, met Amazon weigert te bevestigen dat het lek Echte Huizen en de bron van het terugtrekken van de officiële datum, we hebben misschien een beetje langer wachten om zeker te zijn wanneer de volgende binnenkant van online aanbiedingen komen.

Als u op zoek bent naar een grote vacuüm deal en kan gewoon niet wachten tot het midden van juli, de Dyson Cycloon V10 Absolute is een top-performer in een nu-in prijs verlaagd.