AMD tips bij ray tracing in de toekomst

AMD heeft laten doorschemeren dat het gaat werken op het ray tracing in de toekomst, gedurende de Bank of America Merrill Lynch 2019 Global Technology Conference. Maar, natuurlijk, dit overleg zal gebeuren na AMD Navi hits de straten.

Senior VP van Marketing, HR en Investor Relations Ruth Cotter sprak tijdens de conferentie, zei dat ze “niet van plan om te stelen Lisa’ s thunder op de live cast op maandag”, verwijzend naar de E3 2019 keynote waar meer Navi informatie gedeeld zal worden door de AMD CEO Lisa Su.

Op de E3, AMD gaat in meer detail over de AMD Navi, en het RDNA architectuur te zetten, eerder dan een duik in het ray tracing als Nvidia heeft met de Turing architectuur. Dit alles maar bevestigt dat het ray tracing niet een actieve functie van AMD Navi, maar we hebben gehoord speculatie dat het zal worden opgenomen in de Navi 20 Gpu ‘ s gekletst voor 2020.

Dus wat?

Op het moment van schrijven, ondanks alle hype rondom Nvidia ‘ s RTX-technologie, slechts drie titels daadwerkelijk te gebruiken: Metro Exodus, de Schaduw van de Tomb Raider en Battlefield V, met Quake II RTX dienen als een soort van een tech demo. Nvidia heeft duidelijk de overhand als het gaat om het ray tracing tech, maar is het echt nodig voor AMD te springen op de trein nu?

Goed, RTX goedkeuring aan het vertragen is, met Nvidia ‘ s niet-RTX GTX 1660 Ti maken van de snelste winst in de Turing portfolio. Met Navi, het lijkt erop dat AMD probeert te concurreren met de wil van de RTX 2070 als het gaat om het berekenen van macht, maar zonder het ray tracing.

En, nu we hebben gezien geruchten dat AMD is klaar om te introduceren vijf AMD Navi grafische kaarten, konden we zien AMD heeft een volledige line-up van grafische kaarten, aantrekkelijk voor mensen die zien het ray tracing als een gimmick.

We weten niet precies wat AMD Navi gaat worden staat is, of wat het gaat kosten. Maar, als AMD is in staat aan te bieden een betere of gelijkwaardige prestaties in games tegen een lagere kostprijs, konden we beginnen met het zien van Team Red nemen de GPU markt door storm , zoals het deed met desktop-Cpu ‘ s eerder dit jaar.

Dan weer, Nvidia heeft geplaagd iets “Super” voor haar GeForce grafische kaarten, gekletst voor een E3 2019 onthullen, dus we zullen gewoon moeten wachten totdat de reus gaming evenement volgende week te zien wat er zal gebeuren in de grafische kaart van de scène.

Via PCGamesN