Call of Duty: Modern Warfare release datum, trailer en nieuws

Volgens ComicBook.comde game worden “zwaar op het verontrusten, realistische emoties, heel erg geïnspireerd door de controversiële ‘Geen russische niveau”
Met de battle royale genre toegang tot vele shooter-fans’ extra speeltijd, Call of Duty in de kroon van de koning van concurrerende shooters is uitgegleden in de afgelopen jaren. Kan een terugkeer naar de meest populaire wortels terug te brengen tot heerlijkheid? Lees verder voor wat we tot nu toe weten. Call of Duty: Modern Warfare

Cut to the chase

  • Wat is het? De zestiende Call of Duty game
  • Wat kan ik spelen? PlayStation 4, Xbox en Een PC
  • Wanneer kan ik spelen? 25 oktober 2019

Call of Duty: Modern Warfare release datum

U kunt bekijk het hieronder:
We heb nog om te leren van de naam van de motor, maar we weten dat de franchise bezig geweest voor vijf jaar.

Call of Duty: Modern Warfare trailers

Die missie is in Call of Duty Modern Warfare 2. Het was zeer omstreden in de tijd voor de beeltenis van een undercover CIA-agent die deel neemt in een massa-opnamen van de burgers.
Prijs functies zwaar in de trailer hierboven, en hij eindigt door te zeggen dat er een team zijn “oude kameraden” dus het zou goed kunnen dat zien we de terugkeer van de andere fan favoriete personages, zoals Zeep of Gaz.

Call of Duty: Modern Warfare nieuws

In plaats daarvan, Infinity Ward is het gebruik van de Moderne Oorlogvoering hier de naam op te roepen hetzelfde gevoel, en een aantal van dezelfde personages terug, maar dit is een geheel nieuwe verhaallijn, die zich afspeelt in een andere tijdlijn.
We verwachten om meer te leren over het in de komende dagen met het spel van de officiële lancering op de E3, maar we kunnen verwachten dat een aantal meer gedetailleerde omgevingen, betere volumetrische verlichting en ray tracing technologie.
Het is allemaal over de grimmige realiteit van oorlog, dit keer met de ‘moderne’ van de ‘Modern Warfare’ de titel verwijst naar de high-tech gear van vandaag, het snijden van de rand van het doden van machines ingezet in de bestrijding van nu, in plaats van de verre fantasieën van de science fiction.
Verhaal directeur in het Oneindige Oorlog, Taylor Kurosaki, merkte ook op dat het spel de verhaallijn is nog steeds open, maar het is ergens tussen de vijf en negen uur.

Deze titel zal voor het eerst gebruik maken van een hele nieuwe engine voor de serie, en dat moet kunnen voor een aantal drastische grafische verbeteringen ten opzichte van de vorige titels, waaronder Black Ops 4. Het is de eerste keer dat de games zullen gebruik maken van een nieuwe motor in 14 jaar.
Aangekondigd vlak voor de E3 2019, Call of Duty: Modern Warfare gelekt vóór de gebeurtenis is, maar een trailer gaf ons onze eerste glimp en een verscheidenheid van gegevens voor het spel.

De trailer suggereert dat andere terroristische aanslagen kunnen voorzien in het verhaal, en de kinderen ook functie, zodat het kan worden deze elementen worden gebruikt om te roeren tot controverse.
De eerste trailer voor het spel werd uitgebracht op 30 Mei.
Dat betekent dat het niet heel lang, maar op dit moment is er een verhaallijn. Call of Duty: Blacks Ops 4 gekozen om de verhaallijn in het voordeel van de focus op online spelen, dat is iets wat we hebben heel weinig gehoord over, voor zover voor dit spel.

Een hele nieuwe motor

Het is volledig gescheiden van wat we hebben gezien in de vorige games zoals hier die gebeurtenissen nog niet plaatsgevonden. We zullen nog volgen Kapitein Prijs in een andere tijdlijn, en het kan betekenen dat zien we over het retourneren van personages in ook.
Is dit een reboot van de klassieke Moderne Oorlogsvoering?
Niet precies. Als u wilt herbeleven dat Call of Duty 4 ervaring die je wilt stof uit je PS3-of Xbox 360, of spelen van de recente remaster van dat spel.
De release datum is vastgesteld voor 25 oktober 2019. U bent al in staat om een pre-order van het spel op de officiële site ook.

Verwacht controverse

Image Credit: Infinity War
Vergeet de zombies. Vergeet de tweede WERELDOORLOG veldslagen. Vergeet de toekomst wapens – Call of Duty is terug te gaan naar één van de meest geliefde series in de franchise met Call of Duty: Modern Warfare, een reboot van de alom geprezen 2007 first-person shooter.
Deze nieuwe tijdlijn is ook de reden waarom het spel niet wordt genoemd Modern Warfare 4. Het zou moeten betekenen, is het een goede plek voor nieuwe toetreders om de serie te halen het spel, maar er is er altijd wel een paar knipoogjes naar de originele serie voor de die-hard fans.