De dood Stranding: wat kan het spelen en dat inspireerde hij ons vertellen over Kojima ‘ s spel?

De Man Die zich In Een Stick kuilen een paar agenten van de Hel tegen een paar hippies bespreken van de vraag of een stok viel of werd gegooid naar hen. Buiten het medeweten van de hippies, deze stok is een man die is getransformeerd in een stuk hout na een poging tot zelfmoord in de voorkant van zijn zoon, die de opbrengst naar beneden te kijken vanaf het dak, hopeloos verward – u waarschijnlijk ook doen als je vader veranderd in een stick.Als ik op vergelijkbare vragen, dus ik zal re-post. DS is niet een stealth game. Kon bewegen subjectief, maar niet een FPS schieten spel. Door de integratie met het concept van de verbinding(deel), het is helemaal nieuw genre genoemd-actie spel/strand spel(sociale streng systeem). pic.twitter.com/1KaQUVH9zL5 juni 2019

“Voor de wereld in de kabel niet een einde maken aan oorlog en lijden. Wees niet verbaasd wanneer het komt allemaal uit elkaar te houden als u probeert om het weer te doen.”

De Man Die Zich In Een Stick

“Een stok blijft een stok, ongeacht hoe deze wordt gebruikt….”Volgens dezelfde logica, Dood Stranding is een spel waarin Kojima heeft gegeven de vrijheid om te ontwerpen wat vreemde en wonderlijke dingen die hij wil. Hij ongeremde door budget of toekomstige speler van belang, en daarom heeft hij zijn toegestaan om te benadrukken stijl meer dan woorden, en om dit te realiseren zijn meest abstracte ideeën in een beeldende vorm.

Stokken en stenen

In haar boek, Nep-Vis, Nancy Schilden voorzien van een verklaring van Abe in relatie tot het doel van het theater:
De dood Stranding is nog steeds ongelooflijk onduidelijk, en waarschijnlijk zal worden totdat het wordt verzonden. Echter, de ruimte tussen leven en dood is niet eenduidig door de natuur. Wanneer Hippie Meisje opent over de dood van haar overleden zus, Man Van de Hel vraagt wat er is gebeurd, om die Hippie Jongen antwoordt, “Ze werd een lijk, natuurlijk.” (Interessant is dat het meer waarschijnlijk is in dit scenario, dat werd ze een stok.)

De dood Stranding is nog steeds ongelooflijk onduidelijk, en waarschijnlijk zal worden totdat het wordt verzonden. Echter, de ruimte tussen leven en dood is niet eenduidig door de natuur. Wanneer Hippie Meisje opent over de dood van haar overleden zus, Man Van de Hel vraagt wat er is gebeurd, om die Hippie Jongen antwoordt, “Ze werd een lijk, natuurlijk.” (Interessant is dat het meer waarschijnlijk is in dit scenario, dat werd ze een stok.)

De dood Stranding is nog steeds ongelooflijk onduidelijk, en waarschijnlijk zal worden totdat het wordt verzonden. Echter, de ruimte tussen leven en dood is niet eenduidig door de natuur. Wanneer Hippie Meisje opent over de dood van haar overleden zus, Man Van de Hel vraagt wat er is gebeurd, om die Hippie Jongen antwoordt, “Ze werd een lijk, natuurlijk.” (Interessant is dat het meer waarschijnlijk is in dit scenario, dat werd ze een stok.)