Lot 2 zal worden free-to-play en op Stoom met de volgende uitbreiding in September

Lot 2 is het krijgen van een free-to-play-versie, en het verschuiven dan naar Stoom, Bungie aangekondigd naast de openbaring van een nieuwe uitbreiding (en cross-save functionaliteit, om op te starten).

Die uitbreiding is genoemd Shadowkeep en is ingesteld op de maan, met Eris Morn (van de oorspronkelijke Bestemming) en een mysterieuze citadel vol nachtmerries uit het verleden, waarvan de laatste voor de terugkeer van de andere grote personages uit de franchise.

Shadowkeep zal op 17 September en op hetzelfde moment, de Stoom zal het huis van Lot 2 op de PC, dan Battle.net met een eenvoudige en kosten-vrije migratie proces beloofd.

Bungie opgemerkt: “de Huidige PC-spelers in staat zullen zijn om al hun vooruitgang en aankopen met hen. Hun Voogden, hun gewelven, en alle van hun vooruitgang zal gaan in slechts enkele snelle stappen.”

Deze beweging is niet verwonderlijk, gezien het feit dat Bungie split van Activision aan het begin van het jaar 2019.

Nieuw Licht

De uitbreiding zal worden standalone – zodat u niet hoeft te hebben gekocht vorige inhoud om toegang te krijgen tot – en het basisspel worden genoemd Lot 2: Nieuw Licht, steeds gratis-te-spelen (ook op September 17).

Dat de gratis versie bevat alle jaar één missies en content, en de wil van co-op dungeons en PvP Kroes modi.

Bungie heeft ook aangekondigd dat Lot 2 cross-save-functie voor alle platformen: PC, Xbox Één, PS4 en Google Stadions – het synchroniseren van uw vooruitgang in deze, en zodat u om te spelen op uw rekening vanaf welke apparaat je wilt. Er zal ook niet meer de exclusieve content is gebonden aan een bepaald platform.

Een andere belofte is dat Lot 2 is meer gericht op MMO-aspecten, en zal het vlees uit die kant van het spel meer, waaronder de toevoeging van meer mod slots en beter maatwerk opties voor de speler versnelling.

Dat is heel goed nieuws voor mogelijk te houden voor spelers die geïnteresseerd zijn in de online shooter, die heeft iets van een up-en-down achtbaan rit sinds het voor het eerst werd gelanceerd.

Via PC-Gamer