F1 live stream: hoe kijken de Canadese Grand Prix 2019 online vanaf elke locatie

Ronde zeven en het is tijd voor de Canadese Grand Prix die op je uit Montreal op het Circuit Gilles Villeneuve. U kunt de live stream van alle F1 race-actie, waar je ook bent in de wereld met behulp van deze gids. U kunt ook leren wat is er gebeurd tot nu toe en wat te verwachten van de volgende grote Formule 1-race.

De canadese Grand Prix 2019 – waar en wanneer

Canada is de locatie voor de zevende Grand Prix van de 2019 seizoen, met een track 2.6 km/4,3 km lang, die kronkelt rond het Circuit de Gilles Villeneuve.

Hieronder staan de tijden die u nodig hebt om te weten, met de lokale Montreal tijd als eerste vermeld in alle gevallen.

Praktijk 1 – vrijdag, 7 juni om 10 uur (3 uur ‘ s middags BST, 10 ET of 7 PT).

Praktijk 2 – vrijdag, 7 juni om 2 uur (7 uur BST, 2pm ET of 11 PT).

De praktijk 3 – zaterdag, 8 juni, om 11 uur (4 uur best ebay-lid, 11 ET of 8 PT).

De kwalificatie – zaterdag, 8 juni, om 2 uur (7 uur BST, 2pm ET of 11 PT).

De Canadese Grand Prix – zondag, 9 juni om 2.10 uur lokale tijd (dat is dus 7.10 uur BST, 2.10 uur PT, 11.10 uur ET).

De 2019 F1 seizoen heeft bereikt, Canada en zal worden gehouden op de dramatische man-made Notre Dame Eiland in het midden van de St Lawrence Rivier. Deze cursus heeft veel downforce waardoor het een erg snelle baan om te racen, maar er is nog veel remmen en chicanes dat dit echt een spannende wedstrijd.

Momenteel, na het winnen van Monaco in de laatste race, de leider van de Stuurprogramma’ s World Championship tabel is de Mercedes Lewis Hamilton, op de voet gevolgd door zijn teamgenoot Valtteri Bottas en dan Ferrari ‘ s Sebastian Vettel een bepaalde manier achter op de derde plaats.

Ondanks zes rechte wint dit seizoen voor Mercedes, de Canadese Grand Prix kan het tijd zijn voor een boos als Ferrari kan profiteren van die hoge snelheid op de rechte stukken. Mercedes is al over de neerwaartse kracht, die deze track heeft toch zo zijn voordeel kon worden gespeeld. Dat alles moet zorgen voor een spannende race en je kunt stream F1 live vanaf elke plek in de wereld.

Hoe kijken de Canadese Grand Prix van buiten uw land

Om te zien hoe u kunt stream F1 leven van de Canadese Grand Prix in het verenigd koninkrijk, Australië, de VS, Canada en Nieuw-Zeeland, dan ga iets verder naar beneden op deze pagina voor de uitzending opties. Maar als je het probeert en afstemmen op uw eigen stream van buiten uw land, u zult snel ontdekken dat het geo-geblokkeerd.

Dat is waar een VPN kan komen in zeer handig. Het is een stukje software beschikbaar is om te downloaden en installeren die u toelaat om te simuleren het IP-adres op uw laptop of mobiele telefoon, tablet, streaming-apparaat, console, etc.), zodat het lijkt te zijn in een compleet ander land. Ideal, in de veronderstelling dat het niet in strijd met een Ts&Cs van de omroep die u probeert af te stemmen op.

Dat klinkt misschien ingewikkeld, door een Vpn of Virtual Private Networks – zijn eigenlijk verrassend eenvoudig te bedienen. Selecteer één van de top drie van de beste VPN pikt hieronder (of kies direct voor onze nummer één favoriete ExpressVPN), openen en kies uw land van keuze van de ‘kies locatie’ menu, en vervolgens beginnen met het kijken alsof je zat weer thuis. Makkelijk!

De beste 3 Vpn ‘ s voor streaming F1 online

1. ExpressVPN: de beste all-round VPN voor streaming, komt met een 30-dagen-geld-terug garantie en 3 maanden GRATIS wanneer u zich aanmeldt voor een jaarabonnement
2. NordVPN: een van de meest betaalbare keuzes voor streaming en het echt effectief is, te
3. IPVanish: super veilig en in staat om te werken op een maar liefst 10 apparaten tegelijk

Hoe om te kijken naar een Canada F1 live stream in Canada:

RDS en TSN hebben de rechten van de Formule 1 ten noorden van de grens in 2019. Je zou ook kunnen proberen de diensten zoals Sling of Fubo die gratis proeven en vereisen geen kabel.

Voor degenen die reizen, u kunt een VPN gebruiken om uw virtuele locatie en nog steeds genieten van de race alsof je terug in Canada.

Hoe stream F1 live vanuit Canada in het verenigd koninkrijk:

Sky Sports F1 is de dekking uitsluitend van dit jaar (met uitzondering van de Britse Grand Prix), dus ideaal als je al een abonnement op Sky Sports. Met behulp van de Sky Go app laat je kijken op verschillende andere apparaten, waaronder laptops, Apple en Android mobiele apparaten en via uw PlayStation of Xbox.

Als u niet wilt abonneren, naar de Lucht kijk naar deze Grand Prix, dan kan je Nu TV Sport Pass in de plaats. Het kost £8.99 per dag of € 14,99 voor een hele week, dat zal u laten vangen alle de praktijken, de kwalificatie en de race zelf. En als je wilt streamen alle F1 races live dit seizoen, dan is de promotie Season Pass kost € 195 voor de negen maanden van Sky Sports.

Niet in de UK dit weekend? Vrees niet, bekijk ons advies over het gebruik van een VPN boven, en het laat je kijken in de UK dekking uit waar op Aarde je bent.

Hoe live stream van de Canadese Grand Prix in Australië

De actie zal worden weergegeven op de betaalde diensten die worden weergegeven in de rest van de Formule 1-races dit jaar – Fox Sports en Kayo Sport. De Kayo Sport Basic Pakket kost $25 per maand en stelt gebruikers in staat om stroom over twee apparaten tegelijk. U kunt ook de service biedt ook een Kayo Sport Premium Pakketbiedt drie gelijktijdige streams voor $35, – per maand.

Hun apps bedoel u kunt deze vanaf de door u gekozen apparaat waar je ook bent (hoewel je hebt een VPN – als je dat in het buitenland).

Hoe kijken de Canadese Grand Prix in de VS:

In de VS, ESPN heeft de rechten van de F1 live (met behulp van Sky UK dekking). Dat is goed nieuws als u de kabel, maar als je een koord-cutter je zou kunnen proberen met een gratis proefperiode aan een andere streaming service als Sling en Fubo en let op er.

Uit de ONS en wilt kijken naar de dekking? Geen zorgen – net gebruik maken van een VPN – en registreer om een locatie tonen van de race.

Hoe je een F1 live stream in Nieuw-Zeeland

Net als in de UK, Sky Sports heeft zakken exclusiviteit te toon alle 2019 F1 live streaming. Zoals u ongetwijfeld weet, is het niet goedkoop is. Maar er zijn manieren om goedkope toegang.

U moet in staat zijn om een Fox Sports pakket via een mooie aanbieding als u wilt genieten van minder. De Foxtel Nu app werkt met deze, dus je kunt live stream naar je favoriete apparaat en overal met behulp van een VPN.