Facebook apps niet vooraf geïnstalleerd op nieuwe Huawei toestellen

Reuters zegt dat de ontwikkeling beïnvloedt niet alleen Facebook is de kern van sociale netwerken app, maar ook andere diensten zoals Instagram en WhatsApp.
Huawei apparaten niet langer schip met Facebook applicaties vooraf geïnstalleerd in de laatste klap voor de noodlijdende Chinese smartphone van de verkoper. De VS heeft nog nooit geproduceerd enig bewijs ter ondersteuning van haar stellingen, maar dringt er bij de bondgenoten op te volgen zijn leiden – een aanpak die heeft geleid tot gemengde resultaten.

Huawei Facebook

Via Reuters
De AMERIKAANSE regering de acties maken het ook veel moeilijker voor Huawei, bron onderdelen voor de apparaten, met Britse chip designer ARM ophouden werkt aan de bestaande contracten met het bedrijf.
Het toont ook de verschillende interpretaties van de uitspraak. Terwijl Google zullen doorgaan met het leveren van updates aan bestaande Huawei-smartphone modellen – zelfs degenen die nog niet zijn gebouwd nog – Facebook apps zijn getroffen onmiddellijk.
Huawei ‘ s problemen in de smartphone markt komen voort uit haar netwerk. Huawei is al lang effectief zijn bevroren uit de AMERIKAANSE markt voor telecommunicatie door de vrees dat de apparatuur is een nationaal gevaar voor de veiligheid, de beweringen dat het is voortdurend geweigerd.
Bestaande gebruikers kunnen toegang hebben tot de applicaties en het ontvangen van updates, echter, terwijl het ook nog steeds mogelijk om handmatig te downloaden van de apps uit de Google Play store.
Vorige maand, AMERIKAANSE bedrijven werden bevolen om te stoppen met zaken doen met het bedrijf, een besluit dat betekent dat toekomstige telefoons kunnen niet langer het ontvangen van updates voor Google ‘ s Android-besturingssysteem of de veelgebruikte applicaties.
Hoewel het onvermogen om te pre-load Facebook apps is niet zo ernstig als een gebrek van Android updates of toegang tot de componenten, het toont wel aan de omvang van de uitdaging Huawei door de AMERIKAANSE overheid.