Frankrijk vs Zuid-Korea en de openingsceremonie live stream: het bekijken van de Women ‘ s World Cup in 2019 overal

De wedstrijd zelf in de eerste plaats – dat is te wijten aan de kick-off van vandaag om 9 uur plaatselijke tijd (dus 3 uur ‘ s middags ET, 12 uur s middags PT, 8 uur BST).

Live stream Frankrijk vs Zuid-Korea en opening ceremony – waar en wanneer
Voor de liefhebbers van Vrouwen voetbal, zult u niet wilt missen een minuut van de 2019 FIFA World Cup. Voor omroep details in de VS, Canada, UK, Australië en Nieuw-Zeeland houden op het naar beneden scrollen op deze pagina.
Het is een CTV/TSN situatie voor de Canadese kijkers voor dit toernooi. Dat omvat de CTV Go app voor mobiel als een extra optie.
Geen zin om je te missen als je buiten Canada of, als het downloaden van een VPN in staat zal stellen om naar te kijken dat CTV dekking van absoluut overal.


Je hebt een VPN – als u van plan bent om te kijken naar de Australische dekking uit het buitenland.

Terwijl ze juichten enthousiast uit verre supporters terug thuis, niemand geeft Korea veel van een kans op het maken van een impact op de 2019 World Cup. Als u de Women ‘ s Super League in het verenigd koninkrijk, dan kunt u herkennen Chelsea-middenvelder Ji-Zo-Yun. Ze zal moeten zetten in een geweldige prestatie om het beste uit haar collega ‘ s in Parijs van vandaag.

Bekijk een FIFA Women ‘ s World Cup in 2019 live stream van buiten uw land

Terwijl ze juichten enthousiast uit verre supporters terug thuis, niemand geeft Korea veel van een kans op het maken van een impact op de 2019 World Cup. Als u de Women ‘ s Super League in het verenigd koninkrijk, dan kunt u herkennen Chelsea-middenvelder Ji-Zo-Yun. Ze zal moeten zetten in een geweldige prestatie om het beste uit haar collega ‘ s in Parijs van vandaag.

Van de 100+ Virtuele Privé Netwerken die we hebben getest, het is ExpressVPN dat komt er uit als een #1-pick. Het is snel, makkelijk te gebruiken en één van de meest veilige opties. En als je toevallig een streaming-apparaat zoals een Amazon Fire TV-Stick, Roku, Apple TV of games console, dan ExpressVPN is compatibel met hen ook. Zoals u zult zien in onze lijst van beste VPN – opties, het recht op de top van de lijst.

Hoe kijken de FIFA Women ‘ s World Cup: Canada live stream


Buiten het verenigd koninkrijk voor deze, maar toch wilt kijken naar de BBC-dekking? Dan zouden we raden aan zelf een VPN en het aansluiten van een server in Engeland.

Hoe stream Frankrijk vs Zuid-Korea woont in het verenigd koninkrijk

Markeer de datum – de datum 6 juni 2019. Als de geschiedenis boeken over de opkomst van de Women ‘s soccer, het begin van de 2019 FIFA Women’ s World Cup kan worden gezien als een zee wijzigen moment. Ten eerste is er het spektakel van een opening om van te genieten, en dan gaan we op naar het toernooi de eerste wedstrijd – en je bent op de juiste plaats om te ontdekken hoe de live stream van Frankrijk vs Zuid-Korea en de rest van de festiviteiten, ongeacht waar in de wereld je ook bent.

Koord cutter en geen belangstelling in het krijgen van een kabel? We horen van je…goed FuboTV is op zoek als een sterke optie – u kunt een gratis proefversie en het tonen van het voetbal in 4K, ook. Of je zou kunnen proberen een van de andere volgende diensten…
Maar als u wilt ook graag zien dat het spektakel van de openingsceremonie, die is ingesteld om te beschikken over populaire franse zangeres Jain, vervolgens op tune in vanaf een half uur voor de aftrap.

Het wordt allemaal gaat in Parijs vanavond – de beroemde oude Parc des Princes (nog steeds de thuisbasis van Paris Saint-Germain) zal worden host naar de televisiereclames van de openingsceremonie van het eerste, en vervolgens de eerste 90 minuten van de werkelijke voetbal.

Hoe kijk Frankrijk vs Zuid-Korea: live stream in Australië

Hoera! Free-to-air station SBS heeft de eerste worpen van de 2019 Women ‘ s World Cup om naar te kijken (en alle Matildas games en de laatste fase wedstrijden). De service van de Wereld Spel van de website en de app zal ook de streaming van alle SBS-wedstrijden live, wat betekent dat u toegang tot dekking op laptops en mobiele telefoons, ook met de wedstrijd, de aftrap om 5 uur AEST.

En vergeet niet dat het gebruik van een VPN is de beste manier om naar te kijken als je wilt vangen uw binnenlandse berichtgeving uit het buitenland.

– Ontdek onze pick van alle ONS de beste sport-streaming sites

Hoe kijk Frankrijk vs Zuid-Korea-Nieuw-Zeeland live stream

1. Express (VPN wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie) Dit is de #1 rated best VPN in de wereld op dit moment, met de eerder genoemde niveaus van veiligheid, snelheid en compatibiliteit zetten het op de top van de lijst. U kunt het uit te proberen voor een maand gratis of zich aanmeldt voor een jaarabonnement en krijg 3 maanden helemaal GRATIS. Check out Express VPN
2. NordVPN: SmartPlay tech maakt NordVPN een uitstekende keuze is voor streaming. Het is echt betaalbaar ook
3. IPVanish ondersteunt maximaal 10 apparaten, zo groot op gaan