De franse Open live stream: hoe om te kijken naar de semi-finales op Roland-Garros in 2019 online vanaf elke locatie

Ook kunt u bedanken Frankrijk slecht weer voor wat een fantastische dag van het tennis op Roland-Garros vandaag. Alle vier de singles halve finales zijn aangegaan in een heerlijk en met vrijdag, met een confrontatie tussen Rafael Nadal en Roger Federer veelbelovende het paradepaardje. U kunt kijken naar elke vegen, swing en smash met behulp van een 2019 franse Open live stream vanaf waar je ook bent – je hoeft alleen maar om het gebruik van deze ace (sorry) gids.

De franse Open 2019 – waar en wanneer

De franse Open plaats op Roland-Garros in, u raadt het al, Parijs, Frankrijk. Het loopt van zondag 26 Mei tot en met de Finale op zondag 9 juni.

De dekking zal beginnen om 11 UUR, elke dag, dat is 10 UUR, 2 uur PT, 5 uur ET en 7 uur AEST.

Regerend mannen kampioen Rafael Nadal staat bekend om zijn dominantie op gravelbanen. Dat is waarschijnlijk de reden waarom hij is erin geslaagd het record voor de meeste Open franse titels opgeëist, ooit. Als hij wint de 2019 franse Open, dat zal worden van een mind-blowing twaalfde titel – maar hij zal hebben om voorbij de GEIT eerste, Roger Federer, die is terug te keren naar de franse Open, voor het eerst sinds 2015.