Google brengt een hele reeks nieuwe Chromebooks Down Under

Het fenomeen van de betaalbare Chromebook biedt een eenvoudigere, meer directe ervaring dan een laptop is het maken van golven buitenland voor geruime tijd nu. In vergelijking, de beschikbaarheid van het chrome os-apparaten is eerder beperkt in Australië.

Echter, Google heeft aangekondigd dat er vanaf nu Aussies “kunt u genieten van een breder en beter aanbod van Chromebooks van meer retailers” en is officieel gestart met een pagina gewijd aan het bereik in Australië.

Wat is een Chromebook?

In de eerste plaats, voor degenen die niet in de loop van een Chromebook is een relatief kleine en betaalbare laptop wordt aangedreven door Google ‘ s eigen chrome os, dat is een lichtgewicht besturingssysteem dat is ontworpen voor eenvoud en dagelijks gebruik.

Terwijl ze een beetje underpowered vergeleken met Windows-of Mac-systemen, hun lage prijs, langere levensduur van de batterij, en de overdraagbaarheid kan heel interessant zijn voor bepaalde gebruikers. Het helpt om te denken aan hen als over het algemeen zit ergens tussen een tablet en een laptop.

Voor meer gedetailleerde beschrijvingen, samen met voordelen en nadelen, check out onze ‘wat is een Google Chromebook‘ pagina.

Introducties

Google pagina geeft een overzicht van een totaal van 11 Chromebooks van de wil van HP, Lenovo, Acer en Asus, vier van die nieuw zijn voor Australië. Ze variëren in prijs van $349 tot $1,199 en zijn beschikbaar variabel van Amazon, Officeworks, en JB Hi-Fi.

Hieronder hebben we een kleine selectie van de Chromebooks te bieden.

HP Chromebook X2 | $1,197

Met een 12,3-inch 2K (2.400 x 1,600) touch-display dat je kunt halen en apart gebruikt worden, dit 2-in-1 is ideaal voor alles van het kijken naar films en programma ‘ s voor dagelijks gebruik. Een 10 uur levensduur van de batterij zorgt ervoor dat u kunt blijven dit lichtgewicht apparaat met u op de weg langer.

Bekijk De Deal

Asus Chromebook Flip C434 | $1,138

Verpakking een Intel Core i5-8200Y CPU, 64 GB opslag en 4GB RAM, deze Chromebook gaat een weg naar bijpassende sommige instap-laptop-mogelijkheden, en dankzij het lichtgewicht ontwerp en 10 uur levensduur van de batterij, u zult nemen die macht met u waar u ook gaat. Het beschikt ook over een 14-inch touch-display met een indrukwekkende 87% screen-to body ratio voor een soepele, ononderbroken bekijken.

Bekijk De Deal

De Acer Chromebook 14 | $498

Voor een meer betaalbare optie die nog steeds packs in een geweldige 14-inch Full HD (1.920 x 1.080) beeldscherm, de Acer Chromebook 14 is een geweldige keuze voor casual gebruikers die nog gebruik willen maken van een groter scherm voor de media.

Bekijk De Deal

(Foto: © Asus)

Asus Chromebook C202 | $399

Voor een meer betaalbare optie, de kleine Chromebook C202 van Asus biedt een kleinere 11,6-inch display voor een meer draagbare eenheid overall, met een gewicht van slechts 1,1 kg. Een batterijduur van 10 uur en instant opstarten zorgt voor een grote no-gedoe optie.

Bekijk De Deal