Netflix het testen van sociale media-style news feed genoemd Extra ‘ s

Als Slash Versnelling wijst erop, nieuws feeds zijn een gemeenschappelijk kenmerk van social media apps, zoals Facebook en Instagram, zodat gebruikers om te bladeren door veel van de inhoud in de vrije tijd.
Als een proef, de functie kan nooit tot wasdom komen hoe dan ook. Voor nu, Netflix zal worden in afwachting van de resultaten van de tests gretig alvorens enige verplichtingen aan Extra ‘ s. Volgens Slash Versnelling, “Netflix zegt u vindt de Extra ‘ s voeding via een eigen knop” als je een deel van de test, maar is nog niet bevestigd hoeveel gebruikers zijn geselecteerd voor de proef, of welke regio ‘ s deze van toepassing is.

Aantrekkelijk voor een jongere doelgroep

Het gebruik van een news feed-formaat met shareable content zal waarschijnlijk een beroep op Netflix ‘ s jonge, sociale media-savvy publiek; net onder de 50% onder de 35.
De zogenaamde Extra ‘s, de feed-gebruikers toestaat om te bekijken trailers, foto’ s, en nieuws van aankomende en bestaande Netflix geeft.
Vergeleken met Amazon Prime, die slechts een derde van de gebruikers in deze leeftijdsgroep, Netflix is duidelijk iets goed doen in de strijd voor de jonge abonnees – alleen de tijd zal leren of Extra ‘ s zal toenemen het percentage van de abonnees van onder de 35.
Het lijkt alsof Netflix heeft genomen inspiratie van deze platforms, “voorbeelden van inhoud die wordt gedeeld door gebruikers met afbeeldingen van de show leden van de cast met het type van de titels zou je meestal vinden op Instagram, met inbegrip van @mentions en emoji’.
Netflix is uitproberen een nieuws feed functie als onderdeel van de mobiele app, met de geselecteerde gebruikers zijn gekozen als onderdeel van het streaming platform van de tests.