Deze nieuwste iPhone XR aanbiedingen zijn pure klasse – gratis telefoon en big data op EE

Voor een selecte groep mensen is het een EE telefoon deal – of-niets-als het gaat om het schakelen van apparaten. Uitgaande van EE de positie van het verenigd koninkrijk snelste 4G-netwerk, dit is een idee dat we volledig begrijpen. Maar een nadeel van deze loyaliteit is dat EE kan vaak één van de duurdere netwerken voor mobiele telefoon aanbiedingen.

Gelukkig hebben we opgespoord twee iPhone XR aanbiedingen die veranderen, je kunt ze zien in al hun glorie hieronder. Er zijn drie redenen om de liefde van deze twee aanbiedingen – ze zijn gratis vooraf, ze hebben ton van gegevens en belangrijker nog, zijn ze vol met de voordelen van op EE.

Net als de contracten op EE, iPhone deals hebben de neiging om te vallen op de meer kostbare eind van de mobiele telefoon aanbiedingen spectrum, waardoor deze twee betaalbare biedt een bijzonder verleidelijk.

Deze EE iPhone XR deals in volledige

EE mobiele aanbiedingen – waarom krijgen?

Buiten die het snelle 4G-verbindingen, er zijn een heleboel voordelen die EE het netwerk te gaan.

EE biedt een data-gifting regeling, dat betekent dat u kunt verzenden alle overige gegevens die u aan iemand anders die dat nodig heeft. Een feature dat zal je erg populair bij vrienden en familie.

Ook krijgt u toegang tot Wi-Fi bellen. Dat betekent dat als je in een beetje een signaal dode-zone, maar je hebt Wi-Fi, bent u goed om te verzenden als veel van de teksten en gesprekken als u wilt.

Een ander groot voordeel van EE is de entertainment-regeling. Met deze kunt u de zes maand abonnementen met Amazon Prime Video, MTV Sterren en Apple Muziek. Op de top van dat, je krijgt ook gratis toegang tot BT Sport voor drie maanden – dat is een totaal van 21 maanden gratis abonnementen met EE.

Vergelijk deze tarieven naar andere iPhone-XR aanbiedingen: