Ubisoft werkt aan een nieuwe ‘kleine-scope’ RPG, vergelijkbaar met de Adem van de Wilde

We verwachten dat Ubisoft kondigt de RPG tijdens de conferentie op E3 2019.
We hebben gezien Ubisoft venture in Rpg ‘s met de wil van Assassin’ s Creed Odyssey, maar het lijkt erop dat dit spel zal een veel kleiner is dan de Griekse epos. Het is echter waarschijnlijk dat we konden zien een aantal van dezelfde monteurs uitgevoerd (als de geruchten waar zijn), zoals paardrijden, zeilen en narratieve keuzes. Het is slechts enkele dagen tot de E3 2019 officieel de aftrap en de jaarlijkse lekken komen dik en snel.

Een andere Griekse epische?

Image credit: Ubisoft
Image credit: Ubisoft

De codenaam, Orpheus, impliceert dat de titel zou worden gebaseerd in Griekenland ook, zoals Orpheus was een legendarische muzikant, dichter en profeet uit de griekse mythologie.
Onze excuses, mensen, ik misspoke op deze week is de Splitscreen E3 extravaganza – de geruchten Orpheus project die ik genoemd, is een klein bereik RPG, niet een actie-avontuur. De Adem van de Wilde vergelijking is de kunst van de stijl, niet de gameplay!6 juni 2019
Check out Shreier de tweet hieronder: