Walmart 4K TV-deal: bespaar $700 op Samsung ‘ s gebogen 65-inch TV

De smart TV is voorzien van een universele gids, zodat u kunt de content streamen en bladeren live shows van het home scherm van uw TV. De Samsung televisie werkt ook met de SmartThings app, zodat u kunt uw TV en andere aangesloten apparaten met uw smartphone vanaf één scherm. De Samsung NU7300 TV is voorzien van een 65-inch gebogen paneel dat resulteert in een meeslepende kijkervaring met een verbeterde gevoel van diepte. U krijgt ook een premium levensecht beeld met heldere, felle kleuren dankzij de PurColor technologie en 4K UHD resolutie. De ultra-dunne TV biedt een schone kabel oplossing, zodat uw kabels worden verborgen voor een schone, frisse uitstraling vanuit elke hoek.U kunt ook meer te weten komen over onze top-rated Tv ‘s met onze gids op de beste Tv’ s van 2019: de grote Tv-schermen waard om te kopen dit jaar.

Meer informatie over Prime Dag met onze gids op Amazon Prime-Dag: alles wat u moet weten voor de in juli deals evenement. Als u niet geïnteresseerd bent in een gebogen ontwerp, hebben we andere opvallende 4K TV deals hieronder in een assortiment van verschillende maten en prijzen.

Walmart 4K-TELEVISIE aanbiedingen:

Shop meer van de beste goedkope TV deals en prijzen te koop dat momenteel gaande is.Als je in de markt voor een groot scherm gebogen TV, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Walmart heeft de Samsung gebogen 65-inch 4K-smart-TV te koop voor 9.99. Dat is maar liefst 0 korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de UHD-TV.