Ashleigh Barty vs Markéta Vondroušová live stream: bekijk 2019 Open franse Vrouwen finale op Roland-Garros

Dus wie gaat marcheren op naar het Philippe Chatrier Hof op Roland-Garros voor vandaag 2019 franse Open finale voor vrouwen dan? Serena Williams? Nee. Simona Halep? Nee. Kerber, Muguruza of Wozniacki? Nee, nee. Stap vooruit Ashleigh Barty en Markéta Vondroušová – en je kunt zien wie er wint met een franse Open de live stream van vandaag.

De franse Open 2019 – waar en wanneer

De franse Open plaats op Roland-Garros in, u raadt het al, Parijs, Frankrijk. Het loopt van zondag 26 Mei tot en met de Finale op zondag 9 juni.

Het zijn Vrouwen de laatste dag van vandaag (zaterdag 8 juni) en het duo zijn ingesteld om start om 3 uur ‘ s middags lokale tijd. Dat is dus 2 uur BST, 6 PT, 9 uur ET en 11 uur AEST als je juichen over uw meisje uit Down Under.

Als we zeggen, de favorieten en de grootste namen in de game viel uit de boot over de laatste twee weken. Dat geeft Australië Ashleigh Barty een enorme kans om te winnen van haar eerste Grand Slam-titel. De bookmakers zijn het maken van haar overweldigende favoriet om de trofee terug naar huis Down Under – het zou de eerste keer zijn dat is gebeurd in een Slam sinds Evonne Goolagong won Wimbledon weg terug in de jaren 1980.

Laten we eerlijk zijn, we denken dat we allemaal toegeven dat we niet veel weten over de 19-jarige Markéta Vondroušová. De wereld nummer 38 is slechts één vorige WTA-titel op haar naam staan, maar heeft getrommeld de zaden op haar weg naar deze finale. Kan de buitenstaander boos op de kansen van vandaag?

We zijn in voor een andere prachtige dag van tennis actie en hier is hoe je kunt live stream van alle franse Open 2019 tennis opwinding die door Barty vs Vondroušová waar u zich ook bevindt in de wereld.

Live stream van de franse Open tennis 2019 van buiten uw land

Voor je het bekijken opties in de VS, UK, Australië, Canada en Nieuw-Zeeland, we hebben meer details hieronder – net scroll naar beneden de pagina.

Maar als u probeert om te kijken naar uw binnenlandse dekking van ergens buiten je eigen land, je zult al snel een probleem vindt…geo-blocking. Dat is waar de omroep voorkomt dat je van het kijken naar de invoer in het buitenland.

De beste manier om dit net te downloaden en installeren van een VPN (klik op de link als je een beetje onzeker van wat dat is). We hebben alle geteste het grote VPN-diensten en wij beoordelen ExpressVPN als de absolute beste. Het is compatibel met veel van de apparaten (bijvoorbeeld Amazon Fire TV-Stick, Apple TV, Xbox en PS4) en streaming diensten, behoort tot een van de snelste en meest veilige, en heeft zelfs een beschikbaar 30 dagen geld-terug-garantie , zodat u effectief kan proberen voordat je koopt.

Dus dat is het game, set and match voor Express – maar er zijn andere fantastische VPN-opties er ook zijn:

De beste 3 Vpn ‘ s voor streaming sport online
1. ExpressVPN: de beste all-round VPN voor streaming, komt met een gratis proefperiode van 30 dagen en drie maanden gratis met een jaar sub
2. NordVPN: SmartPlay tech maakt NordVPN een geweldige keuze voor streaming
3. IPVanish ondersteunt maximaal 10 apparaten, zo groot op gaan

En vergeet niet dat een VPN is niet alleen voor het tennis. Van unblocking websites met beperkte toegang en het kijken naar Netflix in andere gebieden, tot het toevoegen van een extra laag van beveiliging voor online winkelen en bankieren, het is niet moeilijk om te zien waarom hun populariteit is groeiende.

Hoe live stream Ashleigh Barty GRATIS in Australië

Geweldig nieuws, Aussies. Ashleigh Barty de grote finale zal worden weergegeven door free-to-air omroep SBSmet de dekking begint om 10.30 uur AEST vanavond. Het is ook te streamen via SBS Op de Vraag , dus je moet in staat zijn om te genieten van de actie op TV als op streaming services en apparaten die ondersteuning bieden voor de kanalen.

Kayo Sport – abonnees krijgen de premie franse Open-ervaring, en kunnen streamen van alle actie live als het gebeurt elke dag, en door de combinatie van haar SplitView en nieuwe (en exclusieve) CourtView functies, u kunt kiezen uit een verscheidenheid van verschillende standpunten van verschillende tennis-camera ‘ s, zodat u mist geen enkel detail. Als u momenteel niet over een Kayo Sport abonnement, kunt u gebruik maken van de gratis proefperiode van 14 dagen op te vangen van de Grand Slam.

Niet in Australië vandaag , maar nog steeds wil om naar te kijken? Wat een slecht getimede vakantie! Het is al goed hoor, zo kunt u onze instructies voor het kijken via een VPN , zodat u kunt voorkomen dat de SBS-geo-blok als in het buitenland.

Hoe de live stream van de franse Open tennis in de VERZENDING gratis

Goed nieuws voor VERZENDING bewoners, de Open franse 2019 zal worden uitgezonden door ITV 4 in het verenigd koninkrijk, wat betekent dat het is helemaal gratis om naar te kijken. Dat betekent ook kunt u gebruik maken van de ITV Hub-app te bekijken op veel apparaten, waaronder smartphones, tablets, Tv ‘ s en consoles – plus u kunt halen wanneer je maar wilt.

Niet in de UK deze twee weken? Dan raak niet in paniek, als het downloaden en installeren van een VPN als hierboven beschreven laat je kijken via de bovenstaande diensten indien u terug in blighty.

Hoe om te kijken naar de franse Open 2019: ONS live stream

In de VS zowel NBC Sports en de Tennis-Kanaal zal de lucht van de actie.

Als u zich buiten het land kunt u altijd gebruik maken van een VPN om toegang te krijgen tot de anders geo beperkte content om van te genieten als je er thuis.

En als je een koord cutter dat wil vangen de tennis zonder u aan te melden om een lange, dure plannen, kunt u altijd proberen een van deze sporten streaming sites. Ze hebben allemaal gratis proeven gaat voor hen ook:

De beste manier om te streamen van de franse Open in 2019 in Canada

In Canada de rechten op alle op de tennis Grand Slams zijn eigendom van TSN, en de 2019 franse Open is geen uitzondering. Dus dat betekent dat je toegang kunt krijgen tot deze via je TV, online of op de TSN-app als u toegang hebt tot de service. RDS moet bieden ook dekking voor dit jaar.

Als u wilt om het te vangen, maar zijn het land uit, u kunt een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot de tennis-dekking.

Live stream Barty vs Vondroušová in Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland bent u in staat om te vangen alle actie op Sky NZ, maar dit is een betaalde dienst. Het omvat toegang op mobiele telefoons en tablets via de Sky Go app.

Als u wilt om het te vangen, maar uit Nieuw-Zeeland meer dan de helft, u kunt een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot de tennis-dekking.