De strijd Betaling is de 2e seizoen van Apex Legends: nieuwe wapens en personages komen

De strijd Kosten, Seizoen 2 van Apex Legends komt op 2 juli, en het is compleet met een nieuw wapen, een nieuw personage en nieuwe manieren om te spelen.

Deze aankondiging kwam op het EA Play event aan de vooravond van de E3, en Respawn is op zoek om dit seizoen meer jam-packed met inhoud dan het slappe Seizoen 1.

Een van de grootste toevoegingen aan dit seizoen is het nieuwe wapen, de L-Star. Dit is een zeer snelle-het-vuren SMG, dat is zo krachtig dat het alleen beschikbaar is door middel van een care package. Het is zo krachtig dat het kan breken deuren – iets eerder exclusief voor melee vaardigheden en granaten. En, omdat de munitie is niet beschikbaar zijn op de grond, zodra je van munitie uitgeput, je bent klaar.

We zijn ook steeds op een tiende legende, Watson. Een defensief karakter dat elektrische krachten. U kunt gebruik maken van haar wetenschappelijke expertise voor het maken van elektrische vallen, waardoor een soort RTS-gameplay stijl voor de Battle Royale. Veel van haar capaciteiten met elkaar omgaan, maken haar een van de meer moeilijke karakters om te spelen op Apex Legends’ groeiende lijst.

Apex Legends

Maar wacht, er is meer!

Natuurlijk, Apex Legends Seizoen 2 zal meer content die je kunt openen als je werk je weg door de ladder.

Ten eerste, natuurlijk, er zullen meer cosmetica beschikbaar. Er zullen vier nieuwe legendarische skins, waarvan er twee zijn voor de karakters, met inbegrip van een zeer koele Prins van de Duisternis van de huid. Er zijn twee legendarische wapen skins, ook, met inbegrip van de Intimidator huid voor de Spitfire

Voor de meer competitieve spelers, Apex Legends Seizoen 2 zal beschikken over een ranked modus. De meest ervaren spelers zullen in staat zijn om hun weg te werken door 6 lagen, en alleen de beste zal komen op de top.

E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.