Belmont Stakes live stream: hoe kijken de 2019 race online vanaf elke locatie

Na een omstreden Kentucky Derby zag haar eerste ooit diskwalificatie en een Preakness Stakes waar een paard liep de race zonder jockey, de Triple Crown komt vandaag met de Test van de Kampioen. Je bent op de juiste plaats om te zien hoe je een 2019 Belmont Stakes live stream.

De Belmont Stakes is een Amerikaanse Rang 1 Volbloed race met 3-jaar-oude Volbloeden draaien op een 1,5 mijl (2400 m) track. De ‘Run voor de Anjers’, die wordt gehouden van vijf weken na de Kentucky Derby en drie weken na de Preakness, is de oudste van de drie Triple Crown races en dateert uit 1867.

Belmont Stakes – waar en wanneer?

De Belmont Stakes is de derde en laatste race van het American Triple Crown en het evenement wordt jaarlijks gehouden op Belmont Park in Elmont, New York. De 1,5 mijl (2400 m) race zal worden gehouden op zaterdag 8 juni.

De dekking van het evenement zal beginnen om 4 uur ET (1 PT, 9 uur BST) en er zullen acht Rang 1 wedstrijden in de aanloop naar het main event, de ‘Test van de Kampioen’, die een post tijd van 6.48 uur lokale tijd (3.48 uur PT, 11.48 uur BST).

Vorig jaar Belmont Stakes werd een race om te onthouden als Rechtvaardigen werd de 13e paard om te winnen van de Triple Crown. Helaas is er geen mogelijkheid van een Triple Crown winnaar van dit jaar, maar de 2019 Belmont Stakes is nog steeds de vormgeving tot een interessante race toch.

Oorlog van de wil is gericht op de 12e paard ooit te winnen van zowel de Preakness en Belmont nadat hij er niet in om te winnen van de Kentucky Derby, terwijl de derde plaats Kentucky Derby finisher Tacitus is een duidelijke favoriet.

Of u nu wroeten voor een Oorlog wil, Tacitus of een van de andere 10 paarden te concurreren in de huidige race, tonen we u hoe u de live stream van de Belmont Stakes van overal in de wereld.

Hoe kijken de Belmont Stakes 2019: ONS live stream

Als u in de VS bent en je wilt om te kijken naar de Belmont Stakes op TV is deze zaterdag, dan NBC heeft u gedekt. Het netwerk zal beginnen met de pre-race-dekking van het evenement op 2.30 pm ET, 11.30 am PT op NBCSN.

Het main event zal worden uitgezonden op NBC vanaf 4pm ET, maar je kunt ook stream de race live op NBC TV of via de NBC Sports app.

Als je toevallig te zijn buiten de VS dit weekend en toegang wilt tot het NBC ONS live stream, de raden we het gebruik van een VPN – scroll naar beneden om meer te lezen over die optie.

Hoe kijken in de VS zonder kabel

Als u geen kabel-abonnement, vrees niet, want er zijn andere opties die u zal toestaan om naar te kijken NBC zonder te abonneren. Te maken van het hele proces eenvoudig voor u hebben we drie van onze favoriete opties hieronder:

  • fuboTV $19.99 voor de eerste van de maand, fuboTV heeft een lage introductieprijs al na dat de prijs omhoog gaat tot $44.99 een maand en bevat 70 kanalen. Er is een 7-dagen trial beschikbaar, zodat u kunt het testen van de functionaliteit voor jezelf.
  • DIRECTV NU $50, – per maand – DIRECTV NU geeft gebruikers alle kanalen nodig om te kijken naar de race en tal van andere sportieve evenementen. Gebruik DIRECTV NU de 7-dagen trial zal u laten testen van het platform.
  • Sling TV – $40, – per maand – Sling-TV is een goedkope manier om te kijken naar sport. Sling TV is compatibel met Apple TV, Roku, Xbox Één, Chromecast evenals veel van de andere apparaten en de eenvoudig aan de slag met een 7-dagen gratis trial.

Hoe kom je aan een Belmont Stakes live stream van buiten uw land

Als u het ONS dit weekend en probeer te kijken naar de Belmont Stakes online dekking, zult u snel merken dat u het niet kunt. Omroepen geo-blok evens als deze, zodat je kunt alleen kijken ze met een stateside IP-adres. Dat is waar het krijgen van een US VPN komt.

Virtuele Privé Netwerken kunt u effectief verander het IP-adres van uw laptop of mobiele telefoon om in een ander land. Dus je kunt maken het eruit als je weer in de VS of Canada of het verenigd koninkrijk of ergens anders voor die kwestie). Ze geven je ook een extra laag van bescherming online.

We hebben alle geteste het grote VPN-diensten en wij beoordelen ExpressVPN als de absolute beste. Het is compatibel met tal van apparaten (zoals de Apple, Android, Amazon Fire TV-Stick, Apple TV, Xbox, PS4) en streaming-diensten en is er met de snelste en meest veilige. U kunt hierover meer lezen in onze ExpressVPN review of zien topping onze beste VPN – diagram:

Voor ExpressVPN voor de beste all-round VPN voor streaming. Het wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie. En als u zich aanmeldt voor de jaarlijkse plan, TechRadar lezers krijgen 3 maanden helemaal GRATIS.

Hoe kijken de Belmont Stakes 2019: Canada live stream

Canadian horse racing fans met een kabel abonnement in staat zal zijn om naar te kijken dit jaar is de Belmont Stakes op TSN. Het netwerk en de dekking zal beginnen met de Belmont Stakes Prep op 3:40 ET op TSN5 met het main event start om 4 uur ET.

Hoe kijken De Belmont Stakes 2019: UK live stream

Het proberen te bekijken, dit jaar is de Belmont Stakes in het verenigd koninkrijk? Nou gelukkig voor jou, Sky Sports zal worden met de volledige race dit jaar te beginnen om 9.15 uur BST. Als je niet een Sky Sports abonneer je al en wil je zaterdag in de race, NowTV heeft u bedekt met een dagkaart voor slechts € 8.99.

Reizen buiten het VK dit weekend? Geen paniek, want u kunt ook gebruik maken van een VPN om de races te kijken op een van de streaming diensten die toegang geven tot de dekking.