Binnen vijf-a-side voetbal modus kon eindelijk terug in FIFA 20

Het originele verhaal volgt hieronder…
Ja voetbal fans, FIFA 20 zou krijgen van een vijf-a-side zaalvoetbal-modus. Arena ‘ s met en zonder muren van over de hele wereld zullen worden opgenomen, met aanpasbare speler van avatars, heeft een story mode, online competities en nog veel meer. Het zal alleen beschikbaar zijn in de PS5, Een Xbox-en PC-versies van het spel, huppelende op de Nintendo Schakelaar, PS3 en Xbox 360 versies. Er was een tease van wat kan worden bereikt door een current-gen mini-match en een overdekt instellen terug in FIFA 19 echter, waar zijn De Reis Story mode zag sterspeler Alex Hunter concurreren in een drie-a-side wedstrijd in Venice Beach, Californië. Kunnen we zien verschillende toonhoogte type ondergrond, en de andere bal, natuurkunde, dat gepaard zou gaan met dat?
Als je je afvraagt wat je het gebruikt om te kijken willen, check it out in action terug in de glorietijd van de FIFA: Road to World Cup 98, in hetzelfde jaar, toen kon je het uitschakelen van de scheidsrechter, en het had een vuile tackle – knop. Het was als het spelen van voetbal in Mad Max ‘ s van Thunderdome…
8.6.19 #FIFA20 #EAPLAY 👀 https://t.co/aHA9Vq8fg6 pic.twitter.com/TEKuEU7ACW6 juni 2019
En het is bevestigd! FIFA 20 is het krijgen van een straat voetbal modus, genaamd Volta Voetbal. Een volledig-featured, minder ernstige ‘verbindingsdraden voor van de doelpalen’ modus, zal het bieden 3v3 Rush (geen keepers), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 en Professionele Futsal play types.

We zijn enkele uren afstand van het EA Play live-stream op E3 2019 kick-off, waar we verwachten te krijgen van alle officiële details van FIFA-20. Maar heeft een van de grootste, meest gezochte functies reeds geplaagd?

FIFA weer terug op de straten?

Het beschikt over een ‘V’ symbool, die veel fans online geloven verwijst naar De Kluis, een nieuwe modus die zal omvatten binnen-vijf-a-side voetbal standen. De trailer ook een overzicht afbeelding die lijkt te vertegenwoordigen, een vijf-a-side pitch, evenals de vorige slogan “het stadion is overal”. Een eagle-eyed drone zag ook dat EA heeft gebouwd een vijf-a-side veld waar het uitzenden van zijn EA Play event.
FIFA Street was de laatste keer hadden we een volledige game over straat-en zaalvoetbal, die kwam uit in 2012 weer terug, maar we hebben het niet gezien als een modus voor een grote titel sinds FIFA: Road to World Cup 98 terug op de PlayStation en Nintendo 64.
Hier is de trailer:

  • E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.