Earin s M-2 echte draadloze oordopjes misschien gewoon rivaal Apple ‘ s AirPods (2019)

Als u op zoek bent om te kopen een paar van de echte draadloze earbuds, je hebt ongetwijfeld komen over de Apple AirPods (2019). Terwijl ze misschien wel de meest bekende volledig draadloze oortelefoon op de planeet, deze dagen veel kleinere merken bieden hun eigen ware draadloze modellen.

Een dergelijk merk is Earin, waarvan M-2 echte draadloze oordopjes indruk op ons, dankzij erfgenaam modern design en krachtige balanced armature-luidsprekers.

Maar die echte draadloze oordopjes model het beste is voor u? Moet u kiezen voor Apple ‘ s iconische knoppen of neem de weg minder reisde met de Earin M-2 Echte Draadloze Hoofdtelefoon? Om u te helpen een weloverwogen keuze te maken, hebben we samen deze grondige vergelijking van de twee modellen.

Image credit: TechRadar

Image credit: TechRadar

Apple AirPods (2019) vs Earin M2 Ware een Draadloze Hoofdtelefoon: overzicht

Oorspronkelijk uitgebracht in 2016, de Apple AirPods misschien wel populair echte draadloze oordopjes, het brengen van volledig draadloze koptelefoon is goed en echt in de mainstream.

Ze waren onlangs een upgrade te geven ons de Apple AirPods (2019), het model dat we zullen kijken in deze vergelijking. Dankzij de integratie van Apple ‘ s nieuwe H1 chip, de bijgewerkte toppen hebben verbeterde levensduur van de batterij en connectiviteit in vergelijking met de originelen, evenals een nieuwe ‘Hey Siri’ stem activatie-functie – komen ze ook met een optionele wireless charging case.

Earin van de M2-waar de draadloze hoofdtelefoon, aan de andere kant, zijn veel minder bekend. Het bedrijf is de eerste echte draadloze oordopjes waren doorzeefd met problemen, zoals een slechte verbinding en een korte levensduur van de batterij. Echter, de Earin M-2s mijlen beter, en kon geven, zelfs in de meer populaire Apple AirPods (2019) een run voor hun geld.

The Earin M-2 true wireless earbuds (Image credit: TechRadar)

De Earin M-2 echte draadloze oordopjes (Image credit: TechRadar)

Apple AirPods (2019) vs Earin M2 Ware een Draadloze Hoofdtelefoon: prijs en beschikbaarheid

De tweede-generatie AirPods kost $159 / £159 / AU$249 met de standaard laden geval, en $199 / £199 / AU$319 met de nieuwe Draadloze oplader Geval gebundeld.

U kunt ook de aankoop van de laden geval afzonderlijk voor $79 / £79 / AU$129, dat is goed nieuws als u de oorspronkelijke AirPods maar wilt om te upgraden van uw zaak naar een die ondersteunt draadloos opladen, hoewel je misschien het gevoel dat het een hoge prijs te betalen voor wat extra gemak.

Ondertussen, de Earin M-2s werden gelanceerd op $249 / £219 (ongeveer AU$390), waardoor ze aanzienlijk duurder dan de ooit-populaire AirPods. Dat gezegd zijnde, je momenteel kunt kopen voor een gereduceerde prijs van $199 / £175 (ongeveer AU$285).

Deze beperkte promotie maakt ze dezelfde prijs in de VS als de AirPods (2019) – en in het geval van het verenigd koninkrijk en Australië, zelfs goedkoper dan Apple ‘ s echte draadloze oordopjes.

Image credit: TechRadar

Image credit: TechRadar

Apple AirPods (2019) vs Earin M2 Ware een Draadloze Hoofdtelefoon: design

Het ontwerp van de Apple AirPods (2019) is in de buurt genoeg iconische, met de lange oordopjes stengels en pillendoos-style-laadetui – en hoewel we niet precies hou van die onhandelbare stammen, er is geen ontkennen van de AirPods’ populariteit.

Op de voorkant van de laden geval vindt u een kleine LED-lamp kunt u controleer de laadstatus van de knoppen – het brandt groen als ze volledig zijn opgeladen, oranje en als ze het niet.

Hoewel ze de sport een direct herkenbare look, de AirPods (2019) wel last van een paar ontwerpfouten, waaronder het ontbreken van een verstelbare silicone oor tips die u zouden toestaan om het vinden van de beste geschikt is voor uw oren.

Ze hebben gevoeld knusse en wanneer we ze getest, maar het gebrek aan oordopjes in elke maat betekent dat niet zou zich comfortabel voelen met hen te soundtrack een run – we hebben allemaal gehoord van de horror verhalen van losse AirPods rollen in het riool, nooit weer te zien.

Image credit: TechRadar

Image credit: TechRadar

Het ontwerp van de Earin M-2s is een wereld van verschil van die van de AirPods; van de slanke opladen van geval tot in de box komen ze in de Earin M-2s er ongelooflijk elegant, komt in mat zwart of wit en zilver kleuren.

De oordopjes zelf zijn onvoorstelbaar klein, met de touch-gevoelige behuizingen die u kunt gebruiken om uw muziek bedienen of roepen welke stem assistent, die u op uw apparaat – en we denken dat ze over het algemeen kijken meer stijlvol dan de AirPods.

Als de grootte van de oordopjes is een grote bepalende factor van welk model u ook kiest, de Earin M-2s hebben een compact ontwerp, en hebben geen stengels aan de stok uit je oren. Plus, ze zijn voorzien van drie sets van de reserve oordopjes in verschillende maten, wat betekent dat je moet in staat zijn om een behaaglijke pasvorm voor de vorm van je oor.

In plaats van de pillendoos vorm begunstigd door Apple, de aluminium-laadetui aangeboden met het Earin M-2s heeft een cilindrische vorm die past comfortabel in uw zak – het is een elegante ontwerp keuze, maar er is geen draadloos opladen hier.

Als de mogelijkheid op te laden met Qi-compatibel opladen mat is belangrijk voor u is, zult u waarschijnlijk wilt gaan voor de Apple AirPods.

Image credit: TechRadar

Image credit: TechRadar

Apple AirPods (2019) vs Earin M2 Ware een Draadloze Hoofdtelefoon: functies

Laten we beginnen met de levensduur van de batterij; de Apple AirPods (2019) hebben vijf uur afspeeltijd gebouwd in de toppen van zichzelf, terwijl de batterij case biedt een extra 20 uur van sap.

Dit is waar de Earin M-2s naar beneden vallen. Je krijgt ongeveer vier uren van de weergave van de oordopjes, terwijl de batterij-capsule biedt alleen een extra 10 uur batterij.

Dus, als je op een lange vlucht met geen mogelijkheid op te laden, de Earin M-2s zou niet uit te houden voor de gehele reis. De AirPods, aan de andere kant, bieden genoeg batterij om je door meer dan een hele dag luisteren naar muziek, podcasts en meer.

Zowel echte draadloze oordopjes bieden goede verbindingen met snelle koppeling via een Bluetooth-verbinding. Als je een iPhone hebt, kan je de AirPods verbinding maken met uw apparaat iets sneller dan andere oordopjes in; met dank aan de nieuwe H1 chip, de optie voor het koppelen verschijnt op het telefoonscherm zodra u het opladen van het geval.

Image credit: TechRadar

Image credit: TechRadar

Het gebruik van de H1-chip maakt het ook mogelijk de nieuwe AirPods te bieden hands-free ‘Hey Siri’ – functionaliteit. Dit betekent dat u kunt gebruik maken van de voice-assistent de opdracht voor het plaatsen van oproepen, wijzigen songs en meer – eigenlijk alles wat Siri kan doen, rechtstreeks uit de oordopjes, zonder te trek je je iPhone uit.

De Earin M-2s ook ondersteuning voor spraak-assistenten ingebouwde; in dit geval moet u gebruik maken van de oordopjes’ touch-gevoelige behuizingen.

Het is een tik op afspelen/pauzeren van uw muziek, twee tikken om naar de volgende track, drie tikjes te horen dat de vorige track weer, en een lange tik op om op te roepen van uw smartphone voice-assistent, of je met Siri, Google-Assistent, of Bixby.

De AirPods (2019) zijn ook drukgevoelig, maar de functionaliteit is veel beperkter. Ook kunt u de touch controls op te roepen voor uw stem assistent, play/pause uw muziek, gaat u naar de volgende of vorige track, of zelfs uit te schakelen touch controls helemaal.

U kunt echter alleen het toewijzen van een dubbel-tap control voor elk oordopje, die enigszins te beperken.

Image credit: TechRadar

Image credit: TechRadar

Apple AirPods (2019) vs Earin M2 Ware een Draadloze Hoofdtelefoon: geluid kwaliteit

De AirPods (2019) niet bekend als high-end koptelefoon, maar dat is niet te zeggen dat ze het geluid verschrikkelijk. Ze hebben een levendige, krachtige presentatie, en het geluid is geweldig als het gaat om mid-frequentie audio-vocalen, gitaar en toetsen.

Echter, ze kunnen het geluid een beetje hard wanneer het gaat om hogere frequenties, en zij zijn niet de bassiest oordopjes op de markt.

De Earin M-2s dat te winnen is in dit verband; ze klinken erg indrukwekkend, met een fantastisch scheiding tussen de verschillende frequenties, terwijl de stereo-scheiding en de panning tussen links en rechts oordopjes komt heel natuurlijk.

Zij produceren in het algemeen een zeer warm geluid met een bijna analoge kwaliteit ervan; – de vraag of u denkt dat dit een positief of negatief is, hangt grotendeels af van persoonlijke smaak, en sommige gebruikers vinden zichzelf verlangen een beetje meer aanval in de lagere middentonen.

Als de AirPods, de Earin M-2s zijn niet bijzonder bassy, in plaats van het produceren van een meer gebalanceerd geluid dan veel consumenten een hoofdtelefoon; dit is gedeeltelijk te wijten aan het gebruik van balanced armature-drivers.

Image credit: TechRadar

Image credit: TechRadar

Als u op zoek bent naar meer bas, wil je om te gaan voor echte draadloze earbuds, zoals de RHA TrueConnects, die dynamische drivers die verdringen meer lucht als ze trillen, wat leidt tot een rijkere bas frequenties.

Een interessante feature van de Earin M-2s is het opnemen van ‘intelligent noise reduction’. Met behulp van de dual-mic ‘ s gebouwd in de oordopjes, het werkt door de verwerking en het verminderen van achtergrondgeluiden vermindert audio-masking (dit is wanneer je niet kunt horen dat je muziek goed door omgevingslawaai).

Dit betekent niet alleen dat uw muziek geluid helderder, maar het betekent ook dat je niet nodig hebt voor het afspelen van de muziek zo luid als je normaal zou, met behoud van uw kostbare horen.

Kortom, de Earin M-2s bieden een hoger niveau van geluidskwaliteit dan de AirPods (2019) dat kan zelfs een beroep op audiofielen op zoek te knippen het snoer en stap in de wereld van de echte draadloze.

Apple AirPods (2019) vs Earin M2 Ware een Draadloze Hoofdtelefoon: takeaway

In termen van design en audio kwaliteit, de Earin M-2 Echte Draadloze Hoofdtelefoons zijn de duidelijke winnaars; maar in alle andere aspecten, ze zijn verdrongen door de Apple AirPods (2019).

Je krijgt veel meer ‘slimme’ functies voor uw geld met Apple ‘ s echte draadloze earbuds, zoals ‘Hey Siri-functionaliteit, en een super snelle verbinding met iOS-apparaten, hoe dan ook.

Levensduur van de batterij is mijlen beter in de AirPods (2019) ook; als u van plan bent om ware draadloze oordopjes op lange vluchten, bijvoorbeeld, de Earin M-2s gewoon niet knippen.

Dat wil niet zeggen dat de knoppen van Earin slecht zijn; zij zijn eigenlijk fantastisch, ze zijn gewoon niet zo goed waar voor zijn geld als de AirPods.