Engeland vs Bangladesh live stream: het horloge vandaag de Cricket World Cup 2019 wedstrijd van overal

Was de verwachting, niet te veel? Deed Engeland fles? Of Pakistan waren gewoon te goed op de dag? Hoe je het ook draait, Engeland onverwacht verloren in Nottingham op maandag en nu is het tijd om de borstel zelf naar beneden en weer in Cardiff vandaag. Als je wilt weten hoe je van Engeland vs Bangladesh live stream – ongeacht waar ter wereld u ook bent – ben je terechtgekomen op de juiste webpagina.

Live stream Engeland-Bangladesh – waar en wanneer

Engeland 2019 Cricket World Cup opnieuw in Cardiff vandaag op de mooie Sophia Tuinen grond.

Zoals de meeste van de wedstrijden dit jaar, dit begint om 10.30 uur BST vandaag. Dus dat is 7.30 uur AEST en 3 uur ‘ s middags in India.

In eigen land, Engeland zijn meestal dominant en de bookmakers hebben ze als grote favorieten om te winnen vandaag, ondanks maandag kleine blip. Eeuwen van Joe Wortel en Jos Buttler liet zien hoe stijlvol ze kunnen worden wanneer het hun beurt is om te bat, maar hun fielding moeten meer vertegenwoordiger van Ben Stokes’ in de eerste wedstrijd. Ze maakte te veel fouten – een of twee meer en ze kunnen worden geconfronteerd met een vroege exit van hun langverwachte thuis toernooi.

Bangladesh was de eerste grote schok van de 2019 Cricket World Cup wanneer ze verslaan Zuid-Afrika tijdens het eerste weekend. En ze waren niet te ver uit waardoor er twee in een rij, nadat ze werden nipt verslagen door Nieuw-Zeeland. Veel rust op hun ene ware superster Shakib Al Hasan die momenteel gerangschikt als de nummer 1 van alle markten thuis in de internationale een dag cricket. Als hij voegt aan zijn zeven eeuwen en 200-tal wickets, Bangladesh kunnen problemen Engeland.

Het goede nieuws is dat het krijgen van een Engeland-Bangladesh live stream van Cardiff in de Cricket-World Cup is zeer eenvoudig. Verder lezen om te zien hoe het horloge van zowat overal op Aarde.

Kijken naar een Cricket-World Cup 2019 live stream van buiten uw land

Kijken in het verenigd koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, de VS of India? We hebben alle gegevens die u nodig heeft over de omroep in uw land verder naar beneden op deze pagina.

Maar als u weg bent van uw eigen land vandaag de dag, het moment dat u probeert om te kijken naar uw binnenlandse uitgezonden, zult u ontdekken dat u het niet kan omdat van geo-blocking. Dat is vervelend, maar door het gebruik van een VPN kan je het toch zonder te vervallen tot een aantal gevaarlijke, illegale feed die je hebt gegraven online.

Vpn ‘ s zijn echt makkelijk te downloaden en te gebruiken – vooral als je gaat voor de allerbeste men daar. In onze mening, dat garland gaat naar ExpressVPN, die we hebben gevonden om beter te zijn dan de 100+ mensen die we hebben getest. Het combineert het beste van veiligheid, snelheid en eenvoud en scoort ook goed voor compatibiliteit opties (gebruik het op de wil van Amazon Fire TV-Stick, Apple TV, Xbox, PS4, Android, iPhone, etc.). Dus om dat huis broadcast en veiliger online, we zouden gaan voor ExpressVPN of één van onze andere top drie van de beste VPN – opties:

1. Express (VPN wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie) Dit is de #1 rated best VPN in de wereld op dit moment, met de eerder genoemde niveaus van veiligheid, snelheid en compatibiliteit zetten het op de top van de lijst. U kunt het uit te proberen voor een maand gratis of zich aanmeldt voor een jaarabonnement en krijg 3 maanden helemaal GRATIS. Check out Express VPN
2. NordVPN: SmartPlay tech maakt NordVPN een uitstekende keuze is voor streaming. Het is echt betaalbaar ook
3. IPVanish ondersteunt maximaal 10 apparaten, zo groot op gaan

Als je eenmaal hebt geselecteerd, gedownload en geïnstalleerd het door uw gekozen VPN, alles wat je hoeft te doen is ga naar ‘kies locatie’ en selecteer een server in uw land. Het is verrassend makkelijk te doen, en van daar, kunt u kijken naar de online-uitzending als u weer thuis.

Hoe stream Engeland vs Bangladesh leven in het verenigd koninkrijk

Als je hoopte dat een gebeurtenis als prestigieus als een wk zou worden getoond op de free-to-air televisie, dan hebben we slecht nieuws. Sky Sport (en Sky Gaan voor mobiele telefoons, tablets en laptops) is waar alle actie plaatsvindt op de BRITSE schermen.

Als u het nog niet heb Hemel en zijn niet geïnteresseerd in een abonnement, dan Nu TV is de volgende beste ding. Pak een sportkaart voor een dag (£8.99), een week (£14.99) of meld je aan voor het geheel van de World Cup en volgende As door het te grijpen Nu de speciale aanbieding waardoor je alle Sky Sports-kanalen voor € 25, – per maand voor de komende vier maanden.

Niet in de UK voor dit spel? U kunt nog steeds genieten in de Hemel of het Nu de dekking door het grijpen van jezelf een VPN – en streaming als je zat thuis.

Hoe kijken Engeland vs Bangladesh: live stream in Australië

Zoals zo vaak het geval is voor de Australische sportfans deze dagen, je hebt in principe heb je twee opties. De eerste is in het bezit komen van een Fox Sports abonnement. De tweede is handig als u niet wilt dat dergelijke verbintenis…

Krijg je een Kayo Sport Basic Pakket voor $25, – per maand (voor twee apparaten tegelijk) of een Kayo Sport Premium Pakket voor $35, – per maand (drie apparaten). Dat zal je al van het cricket, maar zonder gebonden in een lang contract.

Je hebt een VPN – als u van plan bent om te kijken naar de Australische dekking uit het buitenland.

Deze wedstrijd start om 7.30 uur AEST vandaag.

Hoe kijken Engeland vs Bangladesh: Nieuw-Zeeland live stream

Net als in het verenigd koninkrijk, het is Sky Sport voor cricket fans in Nieuw-Zeeland. Het is een late start met de eerste bal door gebowld om 9.30 uur.

Als je de weg van uw TV, dan kunt u het downloaden en bekijken op de Sky Go app. En als je nog verder weg – als in het buitenland – dan is de VPN – methode zoals hierboven vermeld is uw manier om te gaan.

Hoe stream 2019 Cricket World Cup online in India

Cricket fanatici in India zal waarschijnlijk de toekomst van het spel hier, als de go-to-omroep Sterren India (of, meer specifiek, Star Sports) heeft in elk spel van de 2019 Cricket Wold Cup. De actie begint om 3 uur ‘ s middags New Delhi tijd.

U kunt ook aanmelden voor over-the-top Hotstar streaming service costing ofwel ₹299 (rond de $3) voor een maand of ₹999 ($14) voor een heel jaar.

Hoe om te kijken naar de cricket-Pakistan

Pakistan-gebaseerd cricket fans lijken twee opties voor het bekijken van de World Cup Cricket spelen. U kunt afstemmen op Sony Tien of op de eigendom van de staat PTV Sport.

De wedstrijd start om 2.30 uur in Pakistan.

Hoe kijken Engeland vs Bangladesh: ONS live stream

De toepasselijke naam Willow TV is de officiële AMERIKAANSE omroep voor de wat niche sport in de VS – we denken dat het is vooral de expats die het betalen van de $9.99 per maand en opstaan voor de 5.30 ET, 2.30 am PT begint. Willow is ook beschikbaar op het gebied van streaming services zoals Sling en Fubo.

Om naar te kijken Willow TV als je uit Amerika en geo-geblokkeerd, onze VPN-oplossing zoals hierboven beschreven zou moeten doen de truc.