George R. R. Martin ‘ s volgende project is een FromSoftware spel, rapport bevestigt

Buiten deze details, er is weinig anders geopenbaard, maar de beschrijving van het spel noemt dat “gevaar en ontdek de loer liggen om elke hoek in FromSoftware de grootste game-to-date is.”
De eerdere geruchten had voorgesteld het spel dat we nu kennen als de naam Elden Ring zal officieel worden aangekondigd zondag op Microsoft ‘ s E3 2019 presentatie. Zo kunnen we meer te weten zondag om 1 uur PST, 4 uur EST en 9 uur BST. De team-up tussen FromSoftware en George R. R. Martin waarschijnlijk heel zinvol zijn om de fans van de Donkere Zielen en Een Lied van Ijs en Vuur-serie. Beide hebben een niveau van de meedogenloze wreedheid van hen is, en dat is wat maakt ze zo aantrekkelijk zijn voor velen.

Spel der Tronen voldoet aan Dark Souls

De details vermelden dat het spel zal komen voor de PS4, Xbox Één, en PC, die wijst op een lancering tijdlijn in de buurt van de termijn voor de komst van een nieuwe generatie consoles. Het zal een fantasy-action-RPG gesitueerd in een wereld van Dark Souls’ bedenker Hidetaka Miyazaki en George R. R. Martin, de auteur achter de serie Een lied van Ijs en Vuur, en het Spel der Tronen tv-serie die voortgebracht uit.
In FromSoftware games, u wordt geconfronteerd met een zekere dood te vaak. En in George R. R. Martin ‘ s verhalen, geen personage is veilig, zelfs de meest geliefde. Terwijl de Dark Souls serie, Bloodbourne, en de nieuwere Sekiro: Schaduwen Sterven Tweemaal games hebben plaatsgevonden in een sombere wereld, de samenwerking met George R. R. Martin kan spellen een meer levendige, kleurrijke wereld. En, gezien het feit dat het zal worden FromSoftware de grootste game nog, het is waarschijnlijk een grote open wereld
Stay tuned voor al onze rapportage op E3 2019 te vinden van de nieuwste op te Elden Ring en andere grote titels.
Via Kotaku
De geruchten van een team-up tussen George R. R. Martin en FromSoftware zijn in de lucht voor een tijdje, en nu een enorme lek op Bandai Namco website van net voor de E3 2019 is gebleken uit gegevens van het aankomende project genaamd Elden Ring gespot door Gematsu.