Hazelight Studios, de ontwikkelaar van Een uitweg, is het maken van een andere co-op game

EA voorbehouden de main stage naar het EA Play voor games zoals Apex Legendes, Madden NFL 20 en Star Wars Jedi: Gevallen Om, Maar in een nabijgelegen evenement, de ontwikkelaar werd, uitgeverij had een hoop nieuwe games te pronken.

Onder deze titels werden verschillende nieuwe EA Originelen – games uitgegeven door EA, maar niet in-house bij één van EA ‘s ontwikkeling studio’ s en zijn Verloren in een Willekeurige en RustHeart, plus een nieuwe co-operatief spel van Hazelight Studios, de makers van vorig jaar is Een uitweg.

Verloren in een Willekeurige, afkomstig uit Zoink! Spelletjes – de ontwikkelaar achter Fe, een EA Origineel, dat vorig jaar uitkwam – is een RPG-lite spel dat gaat allemaal over het omarmen van willekeur. RustHeart, van Glowmade, moedigt de spelers aan het smeden van een ontroerende vriendschap met een moedige robot held. En Hazelight Studio ‘ s nieuwe game? Nou, blijkbaar, volgens Studio Hoofd Josef Fares, “is f****** noten.”

Hoewel er nog niet veel gameplay getoond uit voor veel van deze spellen – de meeste zijn gewoon in ontwikkeling – het evenement zet van EA kleinere ontwikkelaars en hoe ze omgaan met EA als uitgever.

“De reden dat we getekend bij EA is dat alle leidinggevenden gespeeld, en sommigen van hen waren goed in,” zei Karthik Bala van Velan Studio ‘ s, die er was om te praten over zijn studio, maar niet formeel aan te kondigen Velan de komende concurrerende online spel. “Vanaf dag één, zij zeiden:” Hoe kunnen wij daarbij helpen?'”

“We zijn slechts 12 mensen ontwikkelen Zee van Eenzaamheid, maar de EA machines rond het spel van de marketing is enorm”, zegt Cornelia Geppert van Jo-Mei, een duitse indie studio om te werken aan de Zee van Eenzaamheid. Voor kleine studio ‘ s, EA is een reddingsvlot.

EA Originelen: Een vooruitblik op de E3 2020

Terwijl veel van de games over gesproken op het evenement klinkt spannend, een aantal van hen zijn veel van die naar uw Oorsprong bibliotheek – met uitzondering van de Zee van Eenzaamheid, die komt uit op 5 juli.

Look-ahead voorbeeld gebeurtenissen zoals deze bieden meer inzicht achter de schermen van één van ‘ s werelds grootste game-uitgevers. Het toestaan van hen om te praten over hun ervaringen en geven hen een spot om te praten over hun nieuwe games – is een goede look voor een uitgever die niet altijd voor de beste druk op.

Het nadeel hier is dat we zullen moeten wachten tot de E3 2020 om meer te horen over EA ‘ s volgende batch van hoge kwaliteit indie games.

E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.