India vs Australië live stream: hoe om te kijken naar de grote Cricket World Cup 2019 wedstrijd van overal

Meer dan een week in de 2019 Cricket World Cup, en we eindelijk een clash tussen twee van de pre-toernooi favorieten. En dit heeft klassiek geschreven over het. Een van India of Australië zal lopen van De Ovale vandaag met een CWC verlies van hun naam, en we kunnen niet kiezen wat het gaat worden. Wij raden het maken van zondag plannen om dit te bekijken – dat is de reden waarom we hebben gemaakt van deze gids voor het krijgen van een India vs Australië live stream, ongeacht waar ter wereld u ook bent.

Live stream India vs Australië – waar en wanneer

De 2019 Cricket World Cup keert terug naar Het Ovaal in het Zuiden van Londen, een historische grond waar Surrey CCC spelen hun thuiswedstrijden.

Zoals de meeste van de wedstrijden dit jaar, het begint om 10.30 UUR. Dus dat is 7.30 uur AEST en 3 uur ‘ s middags in India. Dus misschien bereid een paar koffie als deze gaat het helemaal maken.

De winnaars van deze wedstrijd in 1983 en 2011, India kwamen te laat om de 2019 toernooi te herstellen na een intense IPL. Maar Virat Kohli de mannen keken niet minder vers voor dat, met een stonking winnen over Zuid-Afrika in hun eerste spel. De geweldige Rohit Sharma scoorde een uitstekende eeuw die dag, terwijl Jasprit Bumrah ‘ s bowling schittering toonde waarom hij heeft risento de top van de wereldranglijst in dit formaat.

Australië ‘ s eerste actie van het toernooi zag hen gemak verleden van Afghanistan in de routine mode met een zeven wicket overwinning in Bristol. En toen kwam er een absolute kraker op Trent Bridge, waar de heldendaden van Nathan Coulter-Nijl met de vleermuis en Mitchell Starc met de bal uiteindelijk overwonnen de West-Indië met 15 runs. Ze zullen nodig hebben om hun spel te verhogen in Londen te staan een kans om te winnen tegen India.

Beide teams zijn wanhopig om te winnen en echt voor de andere teams in 2019 de Cricket World Cup beven. Het krijgen van een India vs Australië live stream is de easy bits en u kunt verder lezen om te zien hoe het horloge van zowat overal op Aarde.

Kijken naar een Cricket-World Cup 2019 live stream van buiten uw land

Kijken in het verenigd koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, de VS of India? We hebben alle gegevens die u nodig heeft over de omroep in uw land verder naar beneden op deze pagina.

Maar als u weg bent van uw eigen land vandaag de dag, het moment dat u probeert om te kijken naar uw binnenlandse uitgezonden, zult u ontdekken dat u het niet kan omdat van geo-blocking. Dat is vervelend, maar door het gebruik van een VPN kan je het toch zonder te vervallen tot een aantal gevaarlijke, illegale feed die je hebt gegraven online.

Vpn ‘ s zijn echt makkelijk te downloaden en te gebruiken – vooral als je gaat voor de allerbeste men daar. In onze mening, dat garland gaat naar ExpressVPN, die we hebben gevonden om beter te zijn dan de 100+ mensen die we hebben getest. Het combineert het beste van veiligheid, snelheid en eenvoud en scoort ook goed voor compatibiliteit opties (gebruik het op de wil van Amazon Fire TV-Stick, Apple TV, Xbox, PS4, Android, iPhone, etc.). Dus om dat huis broadcast en veiliger online, we zouden gaan voor ExpressVPN of één van onze andere top drie van de beste VPN – opties:

1. Express (VPN wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie) Dit is de #1 rated best VPN in de wereld op dit moment, met de eerder genoemde niveaus van veiligheid, snelheid en compatibiliteit zetten het op de top van de lijst. U kunt het uit te proberen voor een maand gratis of zich aanmeldt voor een jaarabonnement en krijg 3 maanden helemaal GRATIS. Check out Express VPN
2. NordVPN: SmartPlay tech maakt NordVPN een uitstekende keuze is voor streaming. Het is echt betaalbaar ook
3. IPVanish ondersteunt maximaal 10 apparaten, zo groot op gaan

Als je eenmaal hebt geselecteerd, gedownload en geïnstalleerd het door uw gekozen VPN, alles wat je hoeft te doen is ga naar ‘kies locatie’ en selecteer een server in uw land. Het is verrassend makkelijk te doen, en van daar, kunt u kijken naar de online-uitzending als u weer thuis.

Hoe je de game in Australië

Ook dit is, zoals ze zeggen, een juiste touch. Alle van Australië ‘ s 2019 World Cup games zullen te zien via Kanaal 9 en de 9-Nu-app. Dat betekent dat het volledig gratis is. Dus het enige wat u hoeft te maken over het nu is wakker blijven voor de tweede innings (en opstaan op maandag), als het is te wijten aan de start om 7.30 uur AEST zondag avond.

Voor alle andere wedstrijden, die je nodig hebt om te vertrouwen op de Fox Sports of een Kayo Sport-Pakket.

Je hebt een VPN – als u van plan bent om te kijken naar de Australische dekking uit het buitenland.

Hoe stream 2019 Cricket World Cup online in India

Cricket fanatici in India zal waarschijnlijk de toekomst van het spel hier, als de go-to-omroep Sterren India (of, meer specifiek, Star Sports) heeft in elk spel van de 2019 Cricket Wold Cup. De actie begint om 3 uur ‘ s middags New Delhi tijd.

U kunt ook aanmelden voor over-the-top Hotstar streaming service costing ofwel ₹299 (rond de $3) voor een maand of ₹999 ($14) voor een heel jaar.

Hoe stream India vs Australië woont in het verenigd koninkrijk

Als je hoopte dat een gebeurtenis als prestigieus als een wk zou worden getoond op de free-to-air televisie, dan hebben we slecht nieuws. Sky Sport (en Sky Gaan voor mobiele telefoons, tablets en laptops) is waar alle actie plaatsvindt op de BRITSE schermen.

Als u het nog niet heb Hemel en zijn niet geïnteresseerd in een abonnement, dan Nu TV is de volgende beste ding. Pak een sportkaart voor een dag (£8.99), een week (£14.99) of meld je aan voor het geheel van de World Cup en volgende As door het te grijpen Nu de speciale aanbieding waardoor je alle Sky Sports-kanalen voor € 25, – per maand voor de komende vier maanden.

Niet in de UK voor dit spel? U kunt nog steeds genieten in de Hemel of het Nu de dekking door het grijpen van jezelf een VPN – en streaming als je zat thuis.

Hoe kijk India vs Australië: Nieuw-Zeeland live stream

Net als in het verenigd koninkrijk, het is Sky Sport voor cricket fans in Nieuw-Zeeland. Het is een late start met de eerste bal door gebowld om 9.30 uur.

Als je de weg van uw TV, dan kunt u het downloaden en bekijken op de Sky Go app. En als je nog verder weg – als in het buitenland dan is de VPN – methode zoals hierboven vermeld is uw manier om te gaan.

Hoe kijk India vs Australië: ONS live stream

De toepasselijke naam Willow TV is de officiële AMERIKAANSE omroep voor de wat niche sport in de VS – we denken dat het is vooral de expats die het betalen van de $9.99 per maand en opstaan voor de 5.30 ET, 2.30 am PT begint. Willow is ook beschikbaar op het gebied van streaming services zoals Sling en Fubo.

Om naar te kijken Willow TV als je uit Amerika en geo-geblokkeerd, onze VPN-oplossing zoals hierboven beschreven zou moeten doen de truc.