De Score van een enorme 73% korting op de VPN-deal dankzij vaderdag

Als u op zoek bent naar een goedkope VPN-deal, dan bent u in geluk. Vanaf vandaag tot vaderdag aanstaande zondag kunt u tot een enorme 73% op IPVanish plannen. Het is een fantastische promotie, en betekent dat u online bescherming en alle andere voordelen van een VPN biedt voor een effectieve maandelijkse kosten zo laag als $3.25 (ongeveer € 2.50).

IPVanish is één van de wereldleiders in de VPN-industrie en dat we hoog scoren (het nemen van onze #3 plek in onze best-VPN-service – gids). IPVanish biedt een indrukwekkende snelheid, beveiligde verbinding, onbeperkt gebruik van, toegang tot meer dan 1.200 servers in de 60+ locaties, en misschien nog het belangrijkste, de mogelijkheid om de blokkering van Netflix in beperkte landen.

IPVanish biedt op dit moment drie verschillende plannen (één maand, drie maanden en één jaar) die allemaal zijn voorzien van een 7-dagen geld-terug garantie. De één maand en drie maanden plan zijn beide 50% korting, maar de grootste besparingen zijn beschikbaar met een jaarplan en die krijgt een enorme 73% korting. Dat betekent dat u dan betaal je $39 per jaar (ongeveer 30), die afkomstig is uit slechts $3.25 per maand voor een heel jaar. Dat is een fantastische deal voor een jaar ter waarde van superior internet bescherming.

IPVanish de ongelooflijke vaderdag VPN-deal

IPVanish VPN – | 1 jaar | 73% off | $143.88 $39/jaar
IPVanish is het aanbieden van haar één-jarig abonnement voor $39 per jaar. Dat is 73% korting van de normale $143.88 prijs. IPVanish krijgt u onbeperkt beveiligde gebruik van internet en VPN-servers in meer dan 60 landen. Deze deal eindigt op zondag, 16 juni.
Bekijk De Deal

Als je niet bereid bent te plegen voor een jaar, IPVanish is ook met 50% korting op een maand en drie maanden plannen.

Wat kunt u doen met een VPN

Er zijn traditioneel twee belangrijkste redenen waarom je zou willen om een VPN – het beschermen van jezelf online en het vermijden van internet-restricties. In termen van de online veiligheid, een VPN maakt gebruik van encryptie-technologieën te maskeren uw IP-adres, dus u kan niet worden gevolgd. Gewoon, het maakt het een stuk moeilijker voor je worden gevolgd op het internet.

Hun gebruik is een wat breder in de functionaliteit en realistisch meer populair. Vpn ‘ s kunnen toestaan dat u aan het werk om de beperkingen van online wat betekent dat het kijken naar uw favoriete kanalen in andere landen, steeds goedkoper deals voor vluchten en treinen en kijk elke land Netflix , ongeacht waar u bent.

Vaderdag cadeau aanbiedingen

Als we zeggen, IPVanish is de marketing van deze nieuwe VPN-deal als een Vader Dag bieden. Nu, om eerlijk te zijn, wij denken dat u zou krijgen van een nogal eigenaardige ziet er als u begaafd met een VPN naar je vader volgende week zondag!

Maar TechRadar is hier om te helpen als je vader is een tech-lover. We hebben onze one-stop vaderdag cadeau gids om u te helpen selecteren van de perfecte aanwezig.

En Walmart in de VS is al begonnen met de verminderingen op tijd voor vaderdag. Zie wat koopjes beschikbaar zijn, met onze gids naar de Walmart vaderdag verkoop.

Zie ook: