Star Wars Jedi: Gevallen Om: gameplay, release datum, trailers en nieuws

Houd op je gezicht: er is een nieuwe Star Wars-game op de weg, en het is genaamd Jedi: Gevallen Bestelling. En nu hebben we de eerste concrete gameplay details over het, dankzij E3 2019.

In ontwikkeling door Respawn Entertainment (de studio achter Apex Legendes en Titanfall), Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling werd aangekondigd tijdens de E3 in 2018 maar we hebben niet een goede kijk op het spel, tot vroeg in 2019, tijdens een speciaal paneel op de jaarlijkse Star Wars Celebration in Chicago, voordat EA tilde de dekens volledig op de E3 2019.

Terwijl de officiële alleen onthullen gaf ons een blik op een story trailer, het was meer dan genoeg om ons hyped voor de aankomende wedstrijd. E3 2019 heeft ons een veel meer vlezige kijken naar het spel, met lightsaber-gedreven gameplay in de kern.

Terwijl fans van de galactische franchise hebben gezien officiële tie-ins in de vorm van Star Wars Battlefront I en II, de nieuwe naam krijgt een andere tack, gericht op een single-player ervaring meer in lijn met 2008 is The Force Unleashed – en we hebben de betonnen nieuws en wilde speculatie kon je hieronder.

Cut to the chase

  • Wat is het? Een nieuwe single-player Star Wars-game van de makers van Titanfall
  • Wat kan ik spelen? PS4, Xbox Één, en PC
  • Wanneer kan ik spelen? 15 November 2019

Star Wars Jedi: Gevallen Order release datum

EA heeft nu bevestigd Star Wars Jedi: Gevallen zal de Bestelling release op 15 November 2019, net op tijd voor Kerst en de langverwachte release van Star Wars Episode IX: de Opkomst van Skywalker.

Star Wars Jedi: Gevallen Om de trailers en verhaal

Je neemt de rol van Cal Kestis, een voormalig Jedi padawan (AKA, een student van de Kracht). Het spel is ingesteld in de periode tussen Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith – het noodlottige moment wanneer de kwade Keizer Palpatine uitgevoerde Order 66, die zag dat de Jedi een hinderlaag gelokt en vermoord door hun eigen ondersteunende Clone Trooper soldaten. Enkele overleefden en werden gedwongen onder te duiken.

En dat lijkt te zijn Cal! Een jongere slechts gedeeltelijk door zijn opleiding, Cal is gedwongen onder te duiken, werken de bouw en proberen te houden in een laag-profiel als de Jedi-jacht Keizerlijke Inquisitie blijft het opsporen van eventuele resterende overlevenden.

Het verhaal trailer toont Cal gebruik te maken van zijn Force-krachten om zich te verdedigen tegen malafide troopers, en om een vriend uit te vallen van een ongeval. De trailer suggereert het spel zal een aantal luxe set-stukken en omgevingen, en wees naar een heel verhaal gedreven ervaring om van te genieten.

Check het hieronder:

Je kan ook kijken naar het EA Play 2019 gameplay onthullen voor het spel hieronder, maar let op dat je gaat te hebben om te springen in het rond de 30 minuten merk en het overslaan van de te bouwen gedeelte, dat is in principe slechts 30 minuten van een EA logo!

Star Wars Jedi: Gevallen Om de gameplay

EA Play 2019 liet ons ook een 15 minuten durende segment van de gameplay van het spel, op ongeveer 3 uur in het spel.

We waren Chewbacca vaderland Kashyyyk, waar Jedi Cal probeert voor een kickstart van de wedergeboorte van de Jedi order. Maar de arme, Wookies worden geknecht door het Rijk! Zo Cal heeft om te proberen om hen te helpen.

Wandelen door een tech-gevuld jungle gang, de gameplay is op het eerste lijkt niet anders dan Uncharted 4, met een tool waarmee je swing uit balken, en een muur-running ala Respawn is andere spel, Titanfall. Cal is vrij lenig, kunnen klauteren op de muren en klimmen als hij was Assassin ‘ s Creed Ezio. Hij beweegt weightily.

Na een ontmoeting met een aantal verzetsstrijders, hij kerft zijn weg door een deur en komt in een brandende raffinaderij, met zijn lightsaber als een fakkel in de duisternis. Er ontstaat een strijd hieronder en Cal moet bereiken een troep van Stormtroopers , dus kracht-duwt een boom hieronder om een pad voor hen.

Hier zien we onze eerste glimp van de lightsaber actie. Cal kunt force pull-en push-troepen, alsmede het gooien van zijn lightsaber naar hen voor een ranged aanval. Bestrijding is vergrendelen op gericht, niet in tegenstelling tot Dark Souls voor één-op-één gevechten, maar lijkt massaal meer vergevingsgezind. Er lijkt ook de afwerking van animaties die worden geactiveerd wanneer u vond een slechterik te lage gezondheid. Lightsaber combat, gelukkig, het ziet er gewichtige en gewaardeerd – dit zal een tactische bestrijden spel, in plaats van een hack en slash, met de klassieke mogelijkheid om slash blaster bouten terug op een vijand.

Cal lijkt ook nog de mogelijkheid om de focus van de kracht en de tijd vertragen, waardoor hij neem het op tegen gevaarlijke vijanden, zoals de vlammenwerper stormtroopers met een beetje meer gemak, evenals het vermijden van gevaren voor het milieu, zoals de draaiende messen. Een koele moment had hem lange tijd, en de kracht trek een stormtrooper naar hem toe in de tijd om het te gebruiken als een menselijk schild tegen de zeer dezelfde blaster bout had afgevuurd op Cal momenten eerder. Dezelfde techniek kan worden gebruikt halt toe te roepen aan een vijand die even in zijn tracks – zeer Kylo Ren.

Zo ver, niveaus, hoewel de uitgestrekte, lijken vrij lineair – je bent zeer veel gelegen langs een pad van de ene actie scene naar de andere, hoewel de dicht-ontworpen niveaus te voorkomen dat het wordt weergegeven te veel als een serie lange gangen, rug aan rug. Elke scène heeft veel van AI interacties tussen Npc ‘ s, ook zult u zien stormtroopers tegen de inheemse, giant-kever-achtige wezens van Kashyyyk, en de timing van uw aanval tegen hen zou kunnen helpen om te swingen de odds in uw voordeel.

Cal verwerft upgrade punten als hij verslaat vijanden, en lijkt ook in staat zijn om side missies als hij gaat buiten de gebaande paden en verkent niveaus in detail. C

De timing van het verhaal, na de Wraak van de Sith, ook betekent dat er een vertrouwd gezicht of twee te draaien. Schurk Één Zag Gerrera, aka acteur Forest Whitaker, was aanwezig, net als een bot dat leek K2SO. Je zult moeten vechten deze, hoewel.

Vaardigheid punten zal gaan in uw kracht vaardigheden, zodat u een upgrade van kracht trekt en duwt, dubbele sprongen en kracht vertragen trucs. U krijgt een droid, ook, BD1, om u te helpen op uw weg, het aanbieden van de mogelijkheid tot hacken van terminals, het genezen van uw speler en beheren van uw hologram-kaart en wordt uw buddy. U zult niet in staat zijn om aan de Donkere Kant maar – Cal ‘ s goed tot de kern.

Zo ver dan gaat het goed. Dit is een klassieker uit het tijdperk van Star Wars-game, geeft u een voorproefje van een van de meest geliefde periode in Star Wars geschiedenis. In plaats van de oorspronkelijke onthullen de suggestie dat Cal zal een zwakke newbie Jedi, hij gaat redelijk ver gevorderd in zijn opleiding. En, het is allemaal kanon – deze tekens worden weer gegeven in het bredere Star Wars-universum.

Het ziet er visueel indrukwekkend… behalve voor de Wookies. Ze zag eruit als een plastic figuren uit de jaren ‘ 70. Een beetje meer vrij stromende, wandel-tapijt Wookie haar houd, EA!

Star Wars Jedi: Gevallen Om nieuws en geruchten

Retail box art
EA heeft geopenbaard dat de retail box art voor zowel de Standaard en Deluxe edities van Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling.

Hier is wat de Standard edition er als volgt uitzien:

Standard Edition (Image credit: EA)

Standard Edition (Image credit: EA)

En de Deluxe edition:

Star Wars Jedi: Fallen Order

Deluxe Edition (Image credit: EA)

EA is niet van plan te vrijkomen van de Gevallen Om de on-Schakelaar
Al snel na het spel van de officiële onthullen, fans waren benieuwd of Star Wars Jedi: Gevallen Om ooit zal maken van zijn manier om te Schakelen. Nou, volgens EA community manager Jay Ingram, er zijn geen plannen om dit te doen momenteel.

U kunt controleren Ingram ‘ s antwoord op een fan tweet hieronder:

Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling is online te zien – check it out
We weten al dat op 13 April kregen we onze eerste goede blik op Respawn Entertainment ‘ s Star Wars Jedi: Gevallen Om, als onderdeel van de jaarlijkse Star Wars Viering evenement in Chicago.

Maar gelukkig voor de fans die er niet bij konden de tocht naar het evenement, EA is online te zien het.

Check out EA ‘ s aankondiging tweet hieronder voor een kans om te spelen het:

De galaxy-breed première zag het hoofd van Respawn Entertainment, Vince Zampella en game director Stig Asmussen (wiens werk bevat God of War 3), de onthulling van de langverwachte details van Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling.

Star Wars Jedi: Gevallen Om speelgoed -bevestigd
Disney heeft aangekondigd dat Star Wars Jedi: Gevallen Om de merchandise zal beschikbaar zijn in oktober 2019 suggereert niet alleen dat de game uit zal brengen, rond die tijd, maar dat het bedrijf verwacht dat het een titel (of een serie) met een lange levensduur in Star Wars fandom. We weten nu dat Star Wars Jedi: Gevallen zal de Bestelling release in November, een maand na de toys release.

De ontwikkeling is in volle gang
“Het is heel ver mee in de ontwikkeling, en hebben de tijd doorgebracht met het onlangs mezelf, het speelt spectaculair goed,” EA CEO Andrew Wilson onthuld tijdens een driemaandelijkse bellen (via Alpha-Zoeken). “Dit spel echt vangt de fantasie om een Jedi, en we hebben veel meer te delen snel.”

Een Padawan genoemd Cal? Bevestigd
Volgens geruchten informatie van een Star Wars marketing dag (die uiteraard zijn weg naar Reddit) het verhaal vindt plaats ongeveer vijf jaar na Revenge of the Sith en volgt overlevende Padawan Cal (via GamesRadar). Dit gerucht ook stelt dat een van de belangrijkste van het spel plot punten zal draaien rond de Cal ‘ s mentor figuur – een vrouw genaamd Ceres. Beide deze namen zijn nu bevestigd.

Het is ingesteld na de Wraak van de Sith
We weten niet het specifieke moment in het spel is ingesteld, maar we hebben gehoord dat het zal plaatsvinden op een bepaald punt tussen de Afleveringen 3 en 4, na het einde van Revenge of the Sith, maar voordat Luke Skywalker ‘ s verschijning in Een Nieuwe Hoop.

Dit plaatst het na de Galactische Keizerrijk gejaagd op de 10.000 sterke Jedi bijna aan het uitsterven, terwijl slechts een kleine fractie van de Jedi leven (aka Bestelling 66). Met de belofte dat het spel zal worden ingesteld ‘in de donkere tijden’, klinkt het als onze Jedi hoofdpersoon kan meer prooi dan jager.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars: Battlefront II. (Image credit: EA)

Kan bekende Jedi verschijnen?
Spel als “een overlevende Lijf”, technisch betekenis van een Jedi-leerling in plaats van een volwaardig meester van de Kracht, Cal kon doen met wat extra training. Gezien het tekort aan woon-mentoren links naar de trein, het is mogelijk Obi-Wan Kenobi of Yoda – of minder hoge-profiel Jedi, zoals Quinlan Vos – zal verschijnen in een ondersteunende rol.

De single-player mode op de eerste plaats komt – en er zal geen microtransactions
Respawn mede-oprichter Vince Zampella getweet over de aankomende wedstrijd, beschrijft het als een ‘SP’ (single-player) verhaal.

Het ziet eruit als een multiplayer component niet beschikbaar op alle in het spel – verwonderlijk gezien EA ‘ s richten zich in de afgelopen jaren op games die groter zijn dan een enkele sessie. Nog meer verrassend is het feit dat er geen microtransactions op alle, ooit, in de Gevallen Jedi. Het is goed nieuws, gezien de industrie valt over te brokken van games fragmentarisch deze dagen, maar wees niet verbaasd zijn als dat betekent dat er een agressieve DLC-systeem voor in de plaats.

Ik vind je gebrek aan geloof storend
2018 was een beetje van een braakliggende jaar voor Star Wars, Star Wars: Een Solo Verhaal worstelen in de bioscopen en de negatieve speler reactie van EA Dice ‘ s Star Wars: Battlefront 2 – grotendeels in reactie op een gangbaar gebruik van microtransactions – nog steeds in de recente geschiedenis.

Jedi: Gevallen Bestelling is overgedragen aan een andere studio, zij het een die is nog steeds een dochteronderneming van EA. Maar Respawn oogstte veel respect als de studio achter Titanfall en Titanfall 2, twee veelgeprezen sci-fi actie games die pit spelers het tegen elkaar op in de gigantische mechanische pakken, en die kwamen beiden met een sterke singleplayer-en multiplayer-aanbod.

(Image credits: Respawn Entertainment)

Kom regelmatig terug voor de laatste Jedi: Gevallen Om news