De beste PS4 games van E3 2019

Het is de Coachella, het Glastonbury van video games. E3 2019 is hier, en als je een PS4 gamer, je bent in voor een traktatie.

De jaarlijkse games conferentie, brengen het grootste en beste games developers van over de hele wereld, zal het tonen van de lasten van de nieuwe snel-to-be beste PS4-games uit de wil van EA, Ubisoft, Bethesda en meer.

Met Sony zelf ingesteld op afwezig, het gaat over de derde-partij goodies dit jaar, als de PlayStation-team zich opmaakt voor de onvermijdelijke onthullen van de PS5 – console.

Maar dit is over het hier en nu, de volgende grote dingen voor de PlayStation console zitten onder uw TV zoals we spreken. Hier is wat je hebt om naar uit te kijken, gebaseerd op wat we gezien hebben op de E3 tot nu toe.

Star Wars Jedi: Gevallen Om

Als eerste was het de Star Wars: Jedi Gevallen Om, kick-off E3 2019 als de openingswedstrijd van het EA Play – conferentie. We kregen 15 minuten aan gameplay beelden, die u kunt vinden ingesloten hieronder (het kan nodig zijn om te springen in een beetje, als het onderdeel is van de EA Play livestream!):

Het is veel meer een mix van vertrouwd uitziende games, zoals Uncharted serie en Dark Souls games, verpakt in de look en feel van het Star Wars-universum. Er worden zwaar lightsaber combat, koele kracht vaardigheden, old-school Stormtroopers om te vechten en het gekke buitenaardse planeten om te verkennen en klimmen. Het zal raken van de PS4 (en PC en Xbox) op 15 November.

FIFA 20

Klaar om te betalen de FIFA-belasting dit jaar weer? Voor dit jaar ziet het er minstens net als EA ‘ s voetbalspel gaat om een belangrijke update over de editie van vorig jaar, dankzij de toevoeging van een leuk uitziende ‘Volta ‘ Voetbal’ – modus. Vergeet niet de FIFA Street, die is toegestaan voor binnen-en onorthodoxe voetbal spelen stijlen, zoals de vijf-a-side en niet-keepers regels? Dat komt met FiFA 20. Hier is de trailer:

Het ziet eruit als een heerlijk inclusive deel van de franchise, zodat u een aangepaste (man of vrouw) avatar, klaar om te nemen op online squads en zijn eigen campagne-modus. Het is de meest opvallende toevoeging aan FIFA sinds de invoering van de single-player Reis Modus, en een welkome terug voor de modus die is afwezig van de mainline serie voor bijna 20 jaar.

Madden 20

Nu op naar die andere vorm van voetbal, met EA ‘ s item in de reeks voor dit jaar. Evenals een verbeterde visuals en team roosters, je krijgt een nieuw Gezicht van de Franchise-modus met Madden NFL 20 dat maakt een speler en neem ze door de NFL ontwerp-ervaring. Vang hier de trailer:

Met een closed beta begint op 15 juni, andere nieuwe functies zijn onder andere playbooks die update per team in de loop van een seizoen, Ultimate Missies om het meeste uit uw Ultimate Team aankopen, en X-Factor en Superster talenten die zal toevoegen een aantal finesse beweegt, unieke vaardigheden en persoonlijkheid om individuele top-tier spelers.

Meer te komen

…en dat is net voor de aftrap: we slechts één druk op de conferentie in E3 2019 zo ver, en we verwachten nog veel meer geweldige games en trailers geopenbaard als de week vordert. Kom regelmatig terug om te zien of alle van de beste dingen komen naar de PlayStation 4 in de komende dagen.

  • Hoe zit het met de concurrentie? Hier is wat wij denken dat de Xbox de Twee het zal worden