UFC 238 live stream: het horloge Cejudo vs Moraes vanavond overal

Terwijl u kunt afstemmen op de prelim vecht nu, de belangrijkste kaart voor UFC 238 zal beginnen om 10 uur ET, 7pm PT en 3 UUR.

UFC-238 – waar en wanneer?

1. Express (VPN wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie) Simpel gezegd, dit is onze keuze als de #1 VPN in de wereld op dit moment. U kunt kijken op de vele apparaten tegelijk zoals Smart-Tv ‘ s, Brand TV-Stick, PC, Mac, iPhone, Android-telefoon, iPads, tablets etc. Check out Express VPN en krijg 3 maanden GRATIS op een jaarabonnement.
2. NordVPN: SmartPlay tech maakt NordVPN een geweldige, betaalbare keuze voor streaming
3. IPVanish ondersteunt maximaal 10 apparaten, zo groot op gaan

Heb je abonnement of bundel gesorteerd, maar zelf buiten de VS is dit weekend? Scroll de pagina en neem een kijkje op ons advies voor het gebruik van een VPN om te kijken naar de UFC 238 live stream van buiten uw land.
De vacante Bantamgewicht titel ligt voor het grijpen en de 2008 Olympische gouden medaillewinnaar in worstelen, evenals de huidige vlieggewicht kampioen Henry Cudjo, heeft zijn ogen op. Maar voormalige WSOF Bantamgewicht kampioen Marlon Moraes is niet een back-gemakkelijk naar beneden. Dit moet zorgen voor een actievolle titel vechten.
Het wachten is voorbij…tijd voor MMA-fans hun aandacht naar de Achthoek in Chicago. Dat is waar Henry Cejudo en Marlon Moraes – en nog veel meer UFC-sterren – zal de strijd aan te gaan vanavond, en je bent op de juiste plaats om te ontdekken hoe je een UFC-238 live stream – het maakt ook niet uit waar in de wereld je ook bent.

Als je een BT Sport abonnee, maar zelf buiten het verenigd koninkrijk en de wil om af te stemmen op, het is eenvoudig te doen met een handige tool – gewoon pak een VPN en volg de aanwijzingen hierboven om de live stream van de actie.

Live stream UFC van buiten uw land

Als je een BT Sport abonnee, maar zelf buiten het verenigd koninkrijk en de wil om af te stemmen op, het is eenvoudig te doen met een handige tool – gewoon pak een VPN en volg de aanwijzingen hierboven om de live stream van de actie.

De volgende grote strijd op de kaart is de strijd van Valentina Shevchenko – ja de huidige flyweight champion – als ze verdedigt haar titel tegen Jessica Oog. “Een van de beste aanvallers in de vrouwen van de divisie”, in het Oog kon vormen een reële bedreiging voor de huidige koningin van het vlieggewicht categorie.

Live stream UFC 238 in het verenigd koninkrijk

Wie je ook bent juichen tijdens de huidige MMA actie, wij tonen je hoe je de live stream van UFC 238 de belangrijkste kaart van overal in de wereld – voor ONS kijkers, je moet gewoon ga direct naar ESPN+.

Henry Cejudo en Marion Moraes zou de kop van de strijd, maar in de vrouwen vlieggewicht de acton moet stromen als Valentina Shevchenko kunt Jessica Oog een kijkje nemen op haar titel.
Voor degenen die niet erg vindt om in slaap te vangen alle actie in UFC 238, BT Sport zal een live stream van Cejudo vs Moraes op de BT Sport app en op de website (de Pre Strijd Show begint om middernacht). Als u liever om naar te kijken op uw TV zal het netwerk show, wordt het volledige evenement op BT Sport 1 HD op hetzelfde moment.

Echter, de Belangrijkste Kaart begint vrij laat in het verenigd koninkrijk om 3 uur dus doen zich hierop voor te bereiden. Als dat een beetje te laat voor u, maak je geen zorgen als BT Sport biedt ook een spoiler-vrij replay pagina die showcase herhalingen van de twee belangrijkste gevechten kort na de voltooiing ervan, evenals het volledige hoofd en de voorlopige kaarten op een later tijdstip.

Virtual Private Networks zijn ook handig als u bezorgd bent over een streaming veilig op het web, dankzij de codering die ze gebruiken om te verbergen uw gegevens in. En het beste niet inloggen uw persoonlijke informatie. We hebben getest honderden van Vpn ‘ s en beveel deze dan ook als de beste VPN – opties die momenteel beschikbaar is: