Versnellingen 5 release datum voor ‘Vallen 2019’ en zal van start gaan op de Xbox-Game Pass

Dat laatste is niet zo verwonderlijk aangezien een aantal van de tent first-party games gelanceerd op de dienst al, met inbegrip van de Zee van de Dieven en de Staat van Verval 2-en Xbox-baas Phil Spencer aangekondigd terug in januari waren er plannen om de volgende Halo en Gears games naar Xbox Spel Pas goed.
Wat zullen we te zien tijdens de Microsoft E3 2019 live stream? Tenzij vinden we nog een billboard, we zullen gewoon moeten afwachten en uit te vinden.

Image Credit: TechRadar
De billboards ging een paar dagen eerder dit jaar de E3 2019 conferentie – gebouw aan de aftrap in een officiële capaciteit op zondag, 9 juni met de Microsoft keynote – die zal waarschijnlijk de plaats die het spel van de officiële release datum zal worden onthuld aan het publiek.

Gears of War 5 gekletst September 10 release datum zou kunnen zijn nauwkeuriger dan we oorspronkelijk geloofde – een reclamebord buiten de Microsoft Theater in Los Angeles bevestigt een Val 2019 release venster (d.w.z. September tot en met November) en de Xbox-Game Pass van beschikbaarheid.