Asus om de lancering van de Zenfone 6 als ‘6z’ in India op 19 juni

Asus India is het plagen van de lancering van hun langverwachte betaalbare vlaggenschip ZenFone 6 in het land al een tijdje, maar de recente controverse rond de naam ‘Zen’ heeft geleid tot een juridische beperken aankomst.

Terwijl Asus en zijn e-commerce partner Flipkart zijn prepping voor het creëren van een hype voor het nieuwe apparaat, de Delhi High Court ingehouden op het bedrijf van de verkoop van en reclame voor hun mobiele producten onder de Zen, Zenfone of een andere soortgelijke branding. Om te stoppen met verdere vertraging van de lancering, heeft het bedrijf een nieuwe oplossing die niet houden van de bestelling – de lancering van de Zenfone 6 met een nieuwe naam genoemd Asus 6z.

Zoals gepland, de lancering zal plaatsvinden op 19 juni, maar de telefoon zal worden genoemd Asus 6z. Flipkart en Asus, zowel officieel onthulde de nieuwe naam en de startdatum van de telefoon, maar er zijn geen details over de beschikbaarheid en de prijs van hetzelfde.

Aangezien het probleem was alleen verhoogd op de naam, is het zeer waarschijnlijk dat we niet te zien krijgen van eventuele wijzigingen in de specificaties en het design van de telefoon.

De telefoon heeft een 6.4 inch full-HD+ (1080×2340 pixels) display met 19.5:9 aspect ratio, en wordt aangedreven door de Snapdragon 855 SoC gecombineerd met maximaal 8 gb aan RAM-geheugen en 256 gb interne opslag.

De Asus 6z zal ook een gemotoriseerde draaiende camera module met een 48MP primaire shooter met f/1.79 diafragma begeleid door een 13MP secundaire ultra-groothoek-camera.

De telefoon is naar verwachting geprijsd rond hetzelfde als de OnePlus 7 want het is de enige directe concurrent in de markt nu.