Bruins vs Blues live stream: het horloge Game 6 van de NHL Stanley Cup-Finale 2019 online vanaf elke locatie


Alle van de spellen in de Stanley Cup-Finale zal worden weergegeven op NBC of NBCSN.

Stanley Cup-Finale – wanneer en waar?
Als je niet een kabel-abonnee bent, raden we u aan één van de streaming-diensten boven als je gewoon wilt om te kijken naar de Stanley Cup Playoffs (hoewel sommige kan ONS nodig registratie gegevens).
We hebben alle geteste het grote VPN-diensten en wij beoordelen ExpressVPN als de absolute beste. Het is compatibel met alle apparaten, ondersteunt de meeste streaming-diensten en behoort tot een van de snelste. U kunt het zelfs installeren op apparaten zoals een Amazon Fire TV-Stick, Apple TV, Xbox en PlayStation. Dus voor een one-stop-shop, kunt u niet verkeerd gaan met de Express – maar er zijn meer fantastische VPN-opties er ook zijn:

us flag
Kayo Sport Basic Pakket kost per maand en stelt gebruikers in staat om stroom over twee apparaten tegelijk. U kunt ook de service biedt ook een Kayo Sport Premium Pakketbiedt drie gelijktijdige streams voor , – per maand.
De Boston Bruins versloeg de North Carolina Hurricanes 4-0 te verlichten door middel van de Eastern Conference Finale en de St. Louis Blues beat de San Jose Sharks 4-2 te winnen in het westen en eisen hun plek.
Helaas voor hockey fans in het verenigd koninkrijk, de weinig bekende Premier Sport is de enige manier om te kijken naar de Stanley Cup Finale op TV.

Hoe kijken de in 2019 Stanley Cup-Finale online van buiten uw land

Maar als je niet kunt kijken, omdat je niet in je eigen land en dus de dekking is geo-geblokkeerd, dan kunnen we stellen een slim alternatief (en nee, het niet gepaard gaat met het vinden van een dodgy feed op Reddit). Met behulp van een VPN of Virtual Private Network – u kunt het IP-adres van een in een andere lidstaat of een land gaat dat de stream zodat u kunt kijken naar de NHL Stanley Cup-Finale van overal in de wereld. Het proces is zeer eenvoudig…
Voor uw gemak hebben we alle streaming-diensten met de kanalen die u nodig hebt om te kijken naar de Stanley Cup Finale hieronder.


Nou dit is er een voor de boeken – de St. Louis Blues hebben de kans om te winnen van de machtige Boston Bruins op de Scottrade Center vanavond en lopen met de eerste Stanley Cup in de franchise van de geschiedenis.De twee teams worden geconfronteerd met af in een best-of-seven finale te zien die in 2019 de hoogste onderscheidingen. En je kunt een Bruins vs Blues live stream in de Stanley Cup-Finale, ongeacht waar ter wereld u ook bent.
Als u liever niet aanmelden voor een premium-abonnement alleen te kijken naar de Stanley Cup playoffs, raden we aan een van de vele TV-streaming diensten beschikbaar zoals ze geven je toegang tot de kanalen die u nodig hebt om naar te kijken hockey, zonder de hoge kosten.
1. Express (VPN wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie) Dit is de #1 rated best VPN in de wereld op dit moment. U kunt kijken op de vele apparaten tegelijk zoals Smart-Tv ‘ s, Brand TV-Stick, PC, Mac, iPhone, Android-telefoon, iPads, tablets etc. U kunt het uit te proberen voor een maand gratis, en als je het leuk vindt, krijgen 15 maanden voor de prijs van 12. Check out Express VPN
2. NordVPN: SmartPlay tech maakt NordVPN een geweldige, betaalbare keuze voor streaming
3. IPVanish: ondersteunt maximaal 10 apparaten, zo groot op gaan

Bekijk de Stanley Cup-Finale in de VS

Of je nu een fan van de Blues, de Bruins of gewoon graag naar de NHL hockey, wij tonen je hoe je de live stream van de Stanley Cup-Finale online vanaf elke locatie in de wereld, zodat u niets te missen van alle actie in dit jaar spelen.

Aan de andere kant zou je kunnen proberen een van de streaming services in de lijst hierboven. En vergeet niet dat u kunt verbinding maken met een VPN – als u wilt kijken naar een dekking, maar zelf buiten het verenigd koninkrijk bij de spelletjes op.
Sinds de Bruins zijn van Boston en de Blues van St. Louis, in de best of seven serie om te beslissen welk team de Stanley Cup zal worden verdeeld tussen de twee steden.

  • Hulu met Live TV – $44.99 per maand – Hulu met Live TV geeft je toegang tot NBC, NBCSN, CNBC en de VS, maar niet in de NHL-Netwerk. De dienst ondersteunt een breed scala van apparaten streaming en bevat zelfs zijn eigen Hulu Originelen in het geval u wilt een pauze van het kijken naar hockey.
  • Playstation Vue vanaf € 44.99 per maand – Playstation Vue de Toegang van plan geeft u toegang tot NBC, NBCSN, CNBC en de VS, maar weer niet NHL Netwerk. Echter, er is een 5-dagen gratis trial beschikbaar.
  • DirecTV Nu $50, – per maand – DirecTV Nu het Plus pakket wordt geleverd met NBC, NBCSN, CNBC en de VS, maar niet in de NHL-Netwerk. Je kan streamen op drie schermen tegelijk en met de DirecTV Nu app kun je live TV kijken op de weg. Nieuwe klanten kunnen profiteren van een 7-dagen trial, maar je moet de aankoop van een van DirecTV Nu de pakketten.
  • Sling TV vanaf € 15, – per maand – Sling-TV ‘ s Blue pakket geeft u toegang tot NBC, NBCSN en de VS heb je toevoegen $5 Extra Nieuws en $5 Sport Extra pakketten om uw abonnement voor de wedstrijden op CNBC en de NHL Netwerk.
  • fuboTV $44.99 voor de eerste van de maand, fuboTV geeft u toegang tot NBC, NBCSN, CNBC en de VS, maar niet in de NHL-Netwerk. De dienst omvat ook Cloud DVR zodat je kunt opnemen games om ze later te bekijken en als u vergeet om het opnemen van een spel, het bedrijf van de 3-daagse replay kun je replay bijna elk spel, show of film die vertoond worden in de laatste drie dagen. FuboTV biedt zelfs een gratis 7-dagen op proef, zodat u kunt testen of de dienst.
  • YouTube TV – $49,99 per maand – YouTube-TV geeft je toegang tot NBC, NBCSN, CNBC en de VS, maar niet in de NHL-Netwerk. Met YouTube TV krijg je gratis en onbeperkt DVR opslagruimte opnemen games voor later en u kunt de stream service op drie apparaten tegelijkertijd. Een gratis proefperiode van 14 dagen is ook beschikbaar, zodat u kunt testen het uit voor jezelf.

Als je een ijshockey fan in Australië en wil de vangst van deze games (vanaf 9u AET), er zijn tal van opties op TV en online.
Als je een ijshockey fan in Australië en wil de vangst van deze games (vanaf 9u AET), er zijn tal van opties op TV en online.
Als je een ijshockey fan in Australië en wil de vangst van deze games (vanaf 9u AET), er zijn tal van opties op TV en online.
Echter, als je ook een grote Canadese Hockey League fan, Sportsnet heeft zijn eigen streaming-dienst die beschikbaar is genoemd SNNow voor slechts per maand dat toont meer dan 300 NHL games als NHL, NBA, MLB, CHL, WWE en meer dat zou kunnen zijn de moeite waard.

Hoe kom je aan een Stanley Cup-Finale live stream in Australië

Spel 6 in 2019 de Stanley Cup-Finale zal plaatsvinden op zondag 9 juni om 8 uur ET, 5pm PT, (1 UUR, 10 uur AET).
– Ontdek onze pick van alle ONS de beste sport-streaming sites
Van daar, opent u gewoon de VPN-app, klik op ‘kies locatie’ en selecteer de juiste locatie – het is super makkelijk om te doen. Selecteer een land met een NHL play-offs live streamen en te bekijken als je in dat land.

Voor kabel-abonnees die dit moet niet al te moeilijk, maar als u liever te kijken naar de spellen online of op uw mobiele apparaten, NBCSports zal live streams van de spellen op de website of op de NBC Sports app. U moet uw kabel referenties om toegang te krijgen tot deze stromen maar je kan altijd het inrichten van een digitale antenne om naar te kijken NBC over-the-air for free.