Dichter dan tevoren met de OPPO-Reno eerste 60 x Digitale Zoom


Waar je ook gaat vandaag de kans groot dat u uw smartphone in uw broekzak. Maar meer dan alleen een apparaat voor het houden u verbonden met de wereld, smartphones vandaag de dag hebben ontwikkeld om zo veel meer – met de eerste 60 x Digitale Zoom – een kenmerk van de OPPO Reno 10x Zoom Edition, u hebt een camera-ervaring, dat is ongekend. OPPO Reno-Serie geeft u een doorbraak camera ervaring met de foto ‘ s zijn scherper, helderder en mooier dan ooit, vooral wanneer het gaat om het vastleggen van de kleinste details.

Afbeelding 1 van 5

Vanaf het begin van de OPPO ingesteld op een missie om te durven breken door middel van een eindeloze revolutie met de Reno-Serie smartphone. OPPO Reno 60 x Digitale Zoom niet alleen dat; het verandert het hele concept van mobiele fotografie. Uitgerust met triple achterkant camera ‘ s – 48MP+13MP (tele)+8MP – de OPPO Reno 10x Zoom Editie vangt 48MP ultra-heldere beelden, en ondersteunt 10 keer hybride zoom, dubbele OIS, 4K-video, en OPPO-specifieke kenmerken, zoals een Ultra Night Mode 2.0 en Verblinden Kleur Modus.
Afbeelding 2 van 5

Met prachtige en doordachte design, en niet te vergeten de indrukwekkende fotografie mogelijkheden, OPPO Reno 10x Zoom Edition biedt een onberispelijke prestaties, of het wordt gebruikt voor het maken van ‘ s werelds op een na grootste foto meesterwerk, of het veroveren van een prachtige selfie.
Afbeelding 3 van 5

OPPO Reno-Serie’ een prachtig scherm een aanvulling op de doorbraak camera mogelijkheden. Als een smartphone ontworpen met creativiteit in het achterhoofd, de OPPO Reno Serie viert zelf-expressie en de verkenning van het leven, de bevordering van de gebruikers om andere en om hun wensen te maken van alles, van nieuwe trends in de beeldende kunst en daarbuiten. Het luminescent materiaal gebruikt voor de OPPO Reno-Serie’ scherm heeft betrekking op het volledige spectrum van de DCI-P3 kleurbereik, het leveren van prachtige en meeslepende ervaring met kleuren, achter de beschermende scherm van de zesde generatie Corning Gorilla Glass. Wat de gebruiker zou u niet verleiden tot het vastleggen perfecte momenten en maak mooie op een dergelijke spectaculaire scherm?
Afbeelding 4 van 5

Met behulp van een drie-camera-instellingen, de OPPO Reno 10x Zoom zorgt voor een unieke fotografie stelling dat gebruikers in staat stelt om het vastleggen van duidelijke foto ‘ s van een afstand. Dus het maakt niet uit waar je staat bij een concert, je krijgt nog steeds die perfecte opname van uw favoriete artiest op het podium; u zult nog steeds in staat om het vastleggen van de opmerkingen die op een bord een conferentie, en het landschap op je landschap foto ‘ s zal verblinden met details. De foto ‘ s dat u kunt maken met de OPPO Reno 60 x Digitale Zoom worden op een lijn met die van de professionals, met professionele fotografie spullen.
Afbeelding 5 van 5


De langverwachte smartphone zal beschikbaar zijn vanaf 3 juni in de Groene zee en Jet Zwart kleuren met een 8GB RAM + 256GB opslagruimte bij AED 3,299 over een aantal geselecteerde retailers in de verenigde arabische emiraten.
Drie lenzen om samen te werken aan een fusie van de afbeelding, zorgen voor een soepele zoom overgang. Dat betekent dat uw afbeeldingen kijk even helder en duidelijk, geen kwestie hoe ingezoomd u zijn. Het instellen van de OPPO Reno-Serie’ 60x Digitale Zoom ver vooruit op de concurrentie, de eerste twee camera ‘ s werken samen met de derde te maken, met een fenomenaal, baanbrekende fotografie-ervaring.
[embedded content]