E3 2019 trailers: alle game trailers vandaag

Vandaag kregen we onze eerste smaak van zowel video game teasers en gameplay footage, verzorging van Electronic Arts en EA Sports op het EA Play druk op conferentie. Ze zijn in de diepte te worden, met volledige scenario ‘ s van de Star Wars Gevallen Om, Apex Legends Season 2: Battle Cry, FIFA 20 en Madden 20 om een paar games.
Check out de beste E3 trailers die we hebben vergaard op onze voortdurend bijgewerkte pagina. U wilt een lijst gedestilleerd van de E3 2019 trailers, en dat is precies wat we gaan om te dienen op de op deze voortdurend bijgewerkte pagina terwijl we op de persconferenties (en soms aan de hands-on tijd met de spellen die je ziet).
Deze E3 trailers die u hieronder te zien is, embedded YouTube, zijn slechts het begin. Microsoft en Bethesda gaat serveren nog meer gameplay video goedheid en de PC Gaming Show brengt altijd epische trailers uit een verscheidenheid van grote uitgevers en indie-ontwikkelaars.

Star Wars Jedi: Gevallen Om de E3 trailer

Apex Legends: Seizoen 2 van de E3 trailer

Battlefield 5 Hoofdstuk 4 E3 trailer

FIFA 20 E3 trailer

Madden NFL 20 E3 trailer

De Sims 4: Eiland Wonen E3 trailer

E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.