Early entry-level Tesla Model 3 eigenaren krijgt binnenkort een software downgraden

Natuurlijk, de Tesla-eigenaren beïnvloed kunnen houden ontgrendeld met behulp van de Plus-versie van de software, op voorwaarde dat ze betalen om te upgraden. Het verschil tussen de modellen bij de aankoop staat momenteel op .500 (ongeveer € 3,532 / AU,430).
Echter, het is begrijpelijk dat Tesla heeft laten de fout schuif zo lang – het fungeert als een soort van gratis proefversie voor het Standaard Assortiment, Plus functies en een aantal stuurprogramma ‘ s goed kunnen worden verleid om te upgraden binnen de volgende 10 dagen. Tot nu, een aantal early adopters hebben gekregen, Plus functies effectief voor gratis, maar dat zal veranderen in de komende 10 dagen per een e-mail van Tesla.
Als u een van de eerste mensen die de trekker over te halen op een entry-level Tesla Model 3 kopen, maar u niet voor alles erop en eraan, de tijd dringt als u wilt dat om de meeste van uw gratis upgrade bundle.

Pay as you drive

“Om verder te gaan ervaren van de extended range, een snellere acceleratie en de Stuurautomaat kenmerken van Model Standaard Assortiment Plus, het plannen van een afspraak via uw Tesla app”, legt van Tesla e-mail.
Diverse verschillen tussen het Standaard Model 3 en het Standaard Assortiment Plus-Model 3 – zoals de automatische piloot opties en acceleratie – worden gecontroleerd op software niveau.
Dat sommige Model 3 eigenaren krijgen met extra functies gratis op dit punt lijkt te zijn geweest van een vergissing van Tesla ‘ s deel, overgedragen van de lancering van een nieuwe entry-level configuration eerder dit jaar.
Inbegrepen in de downgrades is een daling van de maximale bereik van 240 km 220 km – iets om in gedachten te houden als je gebruik maakt van een Standaard Model 3 met Standaard Assortiment Plus-functies tot op dit punt.
Via Engadget