Engeland vs Schotland live stream: hoe kijken de huidige Women ‘ s World Cup in 2019 wedstrijd van overal

Buurlanden Engeland en Schotland face-off in hun 2019 Women ‘s World Cup-opener vandaag in Groep D. Hoe zullen de twee teams eerlijk, in de Women’ s World Cup In 2019 Groep D-opening match? Lees verder om erachter te komen hoe kunt u de vangst van Engeland vs Schotland live stream van overal rond de wereld met onze instructies hieronder, net als onze analyse op wie wint de World Cup-opener.

Live stream Engeland vs Schotland – waar en wanneer

De wedstrijd vindt plaats op de 36,178-capaciteit Allianz Riviera in Nice in het zonnige zuiden van Frankrijk.

Kick-off is om 5 uur best ebay-lid, voor de kijkers in Engeland en Schotland (dat is dus een start vroeg in de ochtend van 2 uur AEST voor de Aussie footie fans, en 12 pm ET, 9 PT voor degenen die in de US).

Na het winnen van het SheBelieves Cup eerder dit jaar, en op dit moment Nummer 3 op de wereldranglijst, Engeland hebben alle de druk op hen vandaag, met Phil Neville ‘ s kant in het toernooi als één van de favorieten om te winnen met de bookmakers.

Die in hun allereerste Women ‘ s World Cup-wedstrijd in Schotland, hoopt op te zetten achter de herinnering aan hun laatste ontmoeting met Engeland. Hun vorige ontmoeting was een vernederende Euro in 2017 groep overeenkomen met de Leeuwinnen uitgevoerd als comfortabele 6-0 overwinnaars. Er is al veel water onder de brug sinds dat spel, echter met Schotland te maken van de geschiedenis door zich te kwalificeren voor Frankrijk, en de nieuwe coach Shelley Kerr over te nemen als manager.

De twee rivaliserende naties worden samengenomen in de groep door Argentinië en 2011 kampioen van Japan.

Het is allemaal de vormgeving tot een fascinerende Wereld Cup ontmoeting. Mis niets van de actie door het volgen van de instructies en het grijpen van een live stream van Engeland vs Schotland, waar u ook bent in de wereld.

Bekijk een FIFA Women ‘ s World Cup in 2019 live stream van buiten uw land

Als je in de UK, VS, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland, hebben we uw het bekijken van onderstaande opties. Als je het land uit voor de wedstrijd, kan het zijn dat geo-blocking zal voorkomen dat u van het kijken naar uw reguliere binnenlandse berichtgeving uit het buitenland. U hoeft geen risico te kijken naar de wedstrijd op een dodgy stream, echter.

Met de optie van het gebruik van een VPN-dienst, u kunt luisteren naar de wedstrijd, ongeacht waar u bent in de wereld, en super eenvoudig in te stellen.

We hebben alle belangrijke VPN-diensten door middel van hun schreden, en tijdens onze tests ExpressVPN kwam als onze pick van alle diensten die momenteel worden er, dankzij de combinatie van veiligheid, snelheid en eenvoud in gebruik. Het is ook compatibel met veel van streaming-apparaten, zoals Amazon Fire TV-Stick, Apple TV, Xbox en PlayStation, evenals de Android-en Apple-telefoons. Dus om dat huis broadcast en veiliger online, ExpressVPN is uw beste optie, of een van de andere beste VPN-diensten die er zijn, zoals hieronder vermeld).

1. Express (VPN wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie) Dit is de #1 rated best VPN in de wereld op dit moment, met de eerder genoemde niveaus van veiligheid, snelheid en compatibiliteit zetten het op de top van de lijst. U kunt het uit te proberen voor een maand gratis of zich aanmeldt voor een jaarabonnement en krijg 3 maanden helemaal GRATIS. Check out Express VPN – 2. NordVPN: SmartPlay tech maakt NordVPN een uitstekende keuze is voor streaming. Het is echt betaalbaar, ook 3. IPVanish ondersteunt maximaal 10 apparaten, zo groot op gaan

Eenmaal geïnstalleerd, kunt u eenvoudig vuur van de VPN-app, klik op ‘kies locatie’ en selecteer het betreffende land. Kies een regio waarin de Women ‘ s World Cup en u kunt dan kijken als je in dat land. Het is echt zo simpel.

Hoe stream Engeland vs Schotland woont in het verenigd koninkrijk

Het goede nieuws voor degenen die in het verenigd koninkrijk is dat van de wedstrijd en alle 2019 Women ‘ s World Cup worden weergegeven free-to-air als de BBC heeft de exclusieve uitzendrechten voor het toernooi. U zult ook in staat zijn om te kijken naar wedstrijden live online en onderweg via de BBC iPlayer. De wedstrijd wordt live op BBC One, met een dekking vanaf 3.05 uur.

Als je buiten het verenigd koninkrijk, u kunt nog steeds kijken naar de BBC de dekking van de wedstrijd door zelf een VPN-verbinding met een engelse server.

Live stream Engeland vs Schotland in de VS

Fox Sports hebben de engelse taal-uitzending van de rechten in de VS, terwijl Telemundo en Universo hebben ze voor Spanje toont de wedstrijden met spaans commentaar in de regio. Er is ook de Vos Go app kunt u downloaden naar uw mobiele apparaat als u wilt bekijken op uw TV.

Koord snijders die niet geïnteresseerd zijn in het krijgen van tangled up in de kabel abonnement moet controleren FuboTV , die zal worden weergegeven wedstrijden in 4k en is momenteel het aanbieden van een gratis proefperiode. Als alternatief kunt u proberen een van de andere diensten.

Als u op zoek bent om af te stemmen op de wedstrijd in de VS, de aftrap is om 12 uur ET en 9 PT.

– Ontdek onze pick van alle ONS de beste sport-streaming sites

Evenals de opening van de weergaveopties voor de Women ‘ s World Cup, met een VPN kunt u kijken al uw binnenlandse sport-dekking uit het buitenland.

Hoe kijken Engeland vs Schotland: live stream in Australië

Terwijl alle wedstrijden waarbij Australië, (plus de kwart finales, halve finales en finale), zal gratis beschikbaar zijn voor de kijkers in Australië op SBS en de Wereld Game online service, deze wedstrijd niet.

Als u op zoek bent voor het afstemmen naar Engeland vs Schotland in Oz, Optus Sport toont het spel in de regio, wat betekent dat je moet beschikken over een abonnement dat op dit moment kost $14,99 per maand, maar geeft je toegang tot elke wedstrijd van het toernooi live.

Welke optie u ook voor kiest, bereid je voor op een late start als kick off is om 2am AEST.

Vergeet niet, je hebt een VPN – als u van plan bent om te kijken naar de Australische dekking uit het buitenland.

Hoe kijken de FIFA Women ‘ s World Cup: Canada live stream

Voor footy fans in Canada, CTV/TSN is waar je nodig hebt om het hoofd voor de wedstrijd. U hebt ook de CTV Go app voor mobiel als een extra optie.

Als je buiten Canada en de wil om te kijken naar uw reguliere binnenlandse dekking van het spel, wees niet bang. Het downloaden van een VPN – laat je kijken CTV de dekking van overal rond de wereld.

Hoe om te kijken naar een Engeland vs Schotland live stream in Nieuw-Zeeland

Het kijken naar de 2019 Women ‘ s World Cup in Nieuw Zeeland betekent uitspatten voor een abonnement zoals Sky Sports heeft de exclusieve rechten voor het toernooi in de regio. De wedstrijd begint in de vroege uren van maandag ochtend om 4 uur NZST en zal ook beschikbaar zijn om naar te kijken op de Sky Go app. Als je buiten NZ en willen kijken naar de wedstrijd, je bent de beste inzet is om te krijgen up and running met een VPN.

Engeland vs Schotland: wie zal er winnen?

Engeland pre-toernooi in goede vorm aan de start van het jaar werd gecontroleerd door gearbeid wint over Spanje en Denemarken, gevolgd door een schok 1-0 nederlaag naar Nieuw-Zeeland in hun laatste warm-up spel. Vertrouwen niettemin lijkt het nog steeds vol onder het team, met Engeland coach en voormalig Manchester United-ster Phil Neville het handhaven van dat van zijn kant zijn recht om te worden beschouwd als een van de favorieten om het toernooi te winnen bij het praten met de pers in de build-up.

In engeland hebben bereikt van ten minste de kwart-finale fase in elk van de vorige vier Women ‘ s World Cup-toernooien, met hun beste ooit finish komt in 2015 in Canada, waar een 1-0 tegen Duitsland in de play-off behaalde ze de derde plaats.

Veel van Engeland in de hoop zal rusten op spits Nikita Parris behoud van haar scherpe opnames vorm. De Manchester City-ster Engeland topscorer in de kwalificatie met de 6 doelstellingen, met Engeland het scoren van een totaal van 29 tot en met de top van hun groep, leveren slechts één doel in het beveiligen van hun plaats in Frankrijk.

Barcelona vooruit Toni Duggan wordt beschouwd als een twijfel voor Engeland vandaag met een heup probleem, maar de recente letsel zorgen over Demi Stokes en Jade Moore zijn verdwenen en beide zijn naar verwachting beschikbaar zijn voor vandaag het spel.

Engeland aanvallende opties zou genoeg moeten zijn om te zien af van hun tegenstanders, maar Schotland zullen wijzen op het feit dat, in tegenstelling tot hun laatste vergadering, worden ze een beroep kunnen doen op twee cruciale spelers in Jenny Beattie en Kim Beetje, wie miste de Euro in 2017 ontmoeting met letsel. De opkomst van de talentvolle 20-jarige middenvelder Erin Cuthbert, plus het betrouwbaar betrouwbaar West Ham-spits Jane Ross betekent Schotland hebben veel aanvallende dreiging van hun eigen.