Keanu Reeves zal ster in Cyberpunk 2077

Tijdens Microsoft ‘ s E3 2019 keynote, niets anders dan “De Matrix” star Keanu Reeves op het podium te onthullen van zijn rol in de komende Cyberpunk 2077 door De Witcher-ontwikkelaar CD Projekt Red.

Het verrassende nieuws kwam via een ongelooflijke uitgebreide trailer voor de game, die ook een release datum – eindelijk – van 16 April 2020. Natuurlijk, het spel zal de lancering op Xbox-consoles in aanvulling op de PlayStation consoles en PC. Echter, het is onbekend of er nieuwe consoles beschikbaar zal zijn tegen die tijd voor dit spel op de release.

Het is op dit moment onbekend wat Reeves de rol zal worden in de video game-specifiek, maar zijn gelijkenis heeft bereikt digitaal verbazingwekkend detail. Het blijkt dat zijn naamloos personage zal een helpende hand van de het hoofdpersonage in het spel, die bekend staat als ‘Samurai’.

Keanu Reeves

Keanu Reeves ‘ s personage in Cyberpunk 2077. (Image Credit: Microsoft)

(Foto: © CD Projekt Red)

Dit zal worden Reeves ‘ s eerste optreden in een video game, omdat zijn beeltenis werd behaald (te veel minder detail) in games gebaseerd op “The Matrix” films weg terug voor de PlayStation 2. Eerlijk gezegd, het is een instelling die wordt weergegeven om de juiste plek voor Reeves.

Cyberpunk 2077 is beloofd CD Projekt Red ‘ s meest ambitieuze game tot nu toe, een open wereld shooter met role-playing game met zware filmische elementen en een focus op de speler keuzes die een diepe impact hebben op het verhaal zoals het vordert. We zullen er zeker van te graven voor meer informatie zodra we op de E3 2019 toon vloer in de komende dagen.

E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.