Microsoft E3 2019 live blog: we staan klaar voor de Xbox Twee

Bovendien verwachten we meer op Microsoft ‘ s cloud-dienst voor streaming Project xCloud, een groot aantal onaangekondigde games – misschien launch titels voor de Xbox Twee – en-gegevens op tegels zoals Halo Oneindige, Fable 4 en 5 Versnellingen.

Bovendien verwachten we meer op Microsoft ‘ s cloud-dienst voor streaming Project xCloud, een groot aantal onaangekondigde games – misschien launch titels voor de Xbox Twee – en-gegevens op tegels zoals Halo Oneindige, Fable 4 en 5 Versnellingen.

Bovendien verwachten we meer op Microsoft ‘ s cloud-dienst voor streaming Project xCloud, een groot aantal onaangekondigde games – misschien launch titels voor de Xbox Twee – en-gegevens op tegels zoals Halo Oneindige, Fable 4 en 5 Versnellingen.

Bovendien verwachten we meer op Microsoft ‘ s cloud-dienst voor streaming Project xCloud, een groot aantal onaangekondigde games – misschien launch titels voor de Xbox Twee – en-gegevens op tegels zoals Halo Oneindige, Fable 4 en 5 Versnellingen.

12:35 – De conferentie is letterlijk over te beginnen, maar de lekken zijn nog steeds overstromingen in. Volgens een tweet via Twitter gebruiker Sabi, de volgende Xbox zal hebben 120FPS, 8K ondersteuning en compatibiliteit voor alle consoles.
  • E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.