Microsoft plaagt Xbox Scarlett in E3 aftellen video ‘ s

Microsoft is tweeten uit video ‘ s af te tellen de dagen tot de E3 2019 keynote presentatie – en het is verborgen hints naar de next-gen Xbox Twee (meer formeel de naam ‘Xbox Scarlett’) consoles in hen.

Kijk naar de gebouwen aan de linkerkant van elke video, en een letter-en cijfercode naar voren: de eerste aflevering R55, de tweede G36, en de derde liet B0. Twitter-gebruiker @Cr8Beyond legde ze samen zijn – zij zijn de RGB-code voor de kleur scarlet, zinspeelde op de collectieve codenaam voor de volgende Xbox machines.

Gebruiker @Cr8Beyond werd beloond voor zijn moeite met een gratis maand van Xbox Spel Pas, die meer of minder een bevestiging van Microsoft. Die sterk impliceert we zullen zien wat nieuws over de consoles op het bedrijf is de keynote op zondag 9 juni.

Scarlett is de verzamelnaam voor twee aparte machines: een codenaam Anaconda, het hogere eind van het paar gekletst te krachtiger dan de komende PS5, en de andere Lockhart, een instapmodel, een machine met een lager prestaties en prijs.

Dit is niet de eerste keer dat Microsoft is gedaald tips over sociale media in de dagen voorafgaand aan een E3, twee jaar geleden, is het bedrijf geplaatst beelden met verborgen boodschappen afgeven op Sony voor de PS4 Pro, die hadden een lagere verondersteld rekenkracht dan de toen aankomende Project Schorpioen (Xbox One X).

Via De Rand

E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.