Portugal vs Nederland live stream: hoe kijken de huidige 2019 Nations League-finale van overal

Met beide teams hebben uitgevoerd zoals 3-1 winnaars in hun respectieve halve finale wedstrijden van Portugal zijn ingesteld op het gezicht van Nederland in de eerste UEFA Nations League-finale op zondag nacht. Kan Ronaldo het toevoegen van een nieuwe eer te zijn CV of zal Ronald Koeman de jonge kant te verstoren van de partij in Porto? Lees verder om te ontdekken hoe u kunt vangen een Portugal vs Nederland live stream van overal rond de wereld met onze instructies.

Portugal vs Nederland – waar en wanneer

De 2019 Nations League-finale wordt gehouden in het Estádio D. Afonso Henriques in de noord-portugese stad Guimarães. Vernoemd naar de eerste koning, de capaciteit van 30.000 grond is de thuisbasis van FC Vitória de Guimarães.

Vandaag (zondag 9 juni) de kick-off is om 7.45 uur lokale tijd (dat is dus 8.45 uur CET 7.45 uur BST, 2.45 pm ET, 11.45 PT en 5.45 am AET vroege maandag ochtend).

Met Ronaldo in de schijnbaar onstuitbare vorm na zijn wedstrijd winnende hat-trick tegen Zwitserland op woensdag, en het verleden van Portugal vorm tegen hun tegenstanders moeilijk te negeren (ze hebben alleen verloren maar één van hun laatste 11 ontmoetingen met Nederland), het slimme geld (volgens Betfair, tenminste) zou blijken te zijn op de host om te winnen van de eerste Nations League titel.