De ‘Jedi’ in Star Wars Jedi: Gevallen Om de handelingen van een partij als een Sith

Het bekijken van een uitgebreide demo van Star Wars Jedi: Gevallen Om naar het EA Play was als het kijken naar een scène uit Star Wars Rogue Één of meer recente Solo: Een Star Wars-Verhaal – niet alleen was Gevallen Om de kwaliteit van de productie die enorm hoog, maar de karakters en het grotere universum zich geïntegreerd voelen met wat we gezien hebben op het zilveren scherm in de laatste oogst van de films.

Het doet ook geen kwaad dat het spel van de ontwikkelaar Respawn Entertainment, het bedrijf achter de massaal onder-gewaardeerd Titanfall 2, is een bedrijf dat onder de knie heeft het set-stuk, een vaardigheid die Gevallen Om volledig gebruik van.

Gebaseerd op de 25-minuten scripted gameplay zagen we, Gevallen Bestelling heeft zeker het kijken van Star Wars, maar, zoals Anakin Skywalker in De Clone Wars, onder het vriendelijke uiterlijk gaat een ingewikkelde – en soms tegenstrijdige – verhaal.

Star Wars: De Laatste Sith … eh, Jedi

Als u alleen één ding niet vergeten over Gevallen Om het verhaal, het moet het feit dat het plaatsvindt na de titulaire Om de 66 – dat wil zeggen de volgorde uitgegeven door Chancellor Palpatine aan de clone troopers in het hele universum uit te roeien alle Jedi op zicht.

Terwijl bijna alle Jedi werden weggevaagd in de dagen, weken en maanden nadat de bestelling is afgegeven, Cal Kestis, Gevallen Om de hoofdpersoon, overleeft door bij een hulpverlening in de Buitenste Rand.

We zijn niet verteld hoe hij ontsnapt aan de klauwen van de ontluikende Rijk, maar we verteld dat hij niet klaar met zijn opleiding alvorens de Bestelling 66 uitroeit alle Jedi… of, nou ja, bijna alle van hen: Yoda, Obi-Wan, Luke en Leia zijn er nog steeds in de bredere universum.

Maar, wat is hier van belang, ten minste contextueel, is dat hij niet helemaal een volledige Jedi Knight. Waarom dat laatste beetje is belangrijk, zoals wij, is dat Cal niet precies te werken als een Jedi – in feite, treedt hij veel meer als een Sith.

Steek eerst vragen te stellen later

In onze 25 minuten, uitgebreide hands-off demo van Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling was er geen enkel punt in die Cal Kestis gehandeld als een Jedi. De meeste situaties die zou kunnen worden opgelost zonder geweld opgelost door Kestis impaling Stormtroopers met zijn lightsaber. Bij meer dan één gelegenheid, toen de bestrijding zou wellicht voorkomen kunnen worden of sommige troopers is van arbeidsongeschiktheid in plaats van gedood, Cal gewoon sprongen in de strijd en maims bijna iedereen en alles in het zicht.

En kijk, begrijp ons niet verkeerd, dat de combat ziet er geweldig uit. Het voelt alsof het is de vloeibaarheid van een Arkham-game met bekwame ontwijken gemengd met prachtige aanvallen, plus de afstand eisen die u zou verwachten te zien in een game als Dark Souls. Het resultaat is snel en vloeiend, maar nog steeds strategisch en belonen in gelijke mate.

Maar het is ook behoorlijk brutaal, relatief gezien, met een aantal finishers wat resulteert in Cal snijden Stormtroopers en het nieuw geïntroduceerde Purge Troopers – in de helft. Dat voelt bijzonder vn-Star Wars-y voor mij, iets wat Cal ‘ s Jedi Master moet hebben gewaarschuwd hem op een afstand van redelijk vroeg op.

Het spreken van Cal ‘ s Meester, wat ook vreemd is dat, gezien het feit Cal nooit klaar met zijn Jedi-training, hij is zo bedreven in het gebruik van De Force. In de demo die we zagen, Cal voortdurend vijanden bevriezen en blaster vuur in hun tracks (vergelijkbaar met hoe Kylo Ren bevroor Poe Dameron op Jakku in Aflevering 7) en gooien vijanden rond als lappenpoppen.

Tenzij er een heel goede verklaring voor deze die Je nog niet verteld ons over, Cal ‘ s ongelooflijk bedreven gebruik van De Kracht zonder het bereiken van het einde van zijn opleiding hoeft niet veel zin te maken.

Het is niet geloofwaardig, maar het is zeker de filmische

De Star Wars Jedi: Gevallen Om de gameplay te zien aan ons tijdens het EA Play vond plaats op ongeveer 15 minuten voor het begin van de trailer zien zijn tijdens EA ‘ s live stream. We zagen Cal land op Kashyyyk en doorkruisen de kant van een AT-AT walker voor de beklimming van binnen en commandeering het voertuig. Deze grote set stuk is de eerste van vele, en, terwijl het voelt een beetje lineair in op hoe u het, ziet eruit als een explosie te spelen.

Het is onmiddellijk nadat Cal neemt op een Imperial base met zijn pilfered vuurkracht dat we in een bekend gezicht – Zag Gerrera van Een Rogue. In plaats van de grijze oorlogsveteraan die we zagen in de Star Wars spin-off, het Zag Gerrera we zien in Gevallen Bestelling is jonger, sneller en een stuk minder afhankelijk van machines.

Hier ligt de Gevallen Om de charme. Waar sommige andere games losjes geweven tekens in een perceel voor de pure nostalgie waarde, Gevallen Om vormen van een spel rond die personages’ conflicten. Het zien van Cal strijd Keizerlijke troepen met Zagen, het voelt als de kleinste integratie tussen de Star Wars cinematic universe en de spelen universum nog, waarschijnlijk zelfs meer dan De Force Unleashed die kwam terug in 2008.

De demo eindigt met een ander karakter onthullen (hint: K-2S0 was niet altijd vechten voor de Rebel Alliance…), die alleen verzilvert Gevallen Om de plaats binnen het universum. En terwijl die relatie voelt mismatch op keer – zie: een ongetrainde Jedi dat is super krachtig en heeft geen morele scrupules het doden van iedereen, overal, het is nog steeds een universe we kijken uit naar het verkennen voor onszelf wanneer het spel komt uit op 15 November.

E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.