Xbox Elite Draadloze Controller Serie 2 komende 4 November

Met Microsoft verwacht dat onthullen de Twee Xbox op de E3 in 2019, kon de Xbox Elite Draadloze Controller Serie 2 met de standaard controller voor de nieuwe console, en een optionele controller voor de Xbox Één?
Hopelijk zullen we niet lang te wachten, maar in de tussentijd bekijk de trailer hieronder (ja, controllers nu hebben opleggers): Xbox Elite Draadloze Controller Serie 2, opnieuw ontworpen voor de hoogste prestaties, maatwerk en duurzaamheid, lanceert in 24 landen op 4 November 2019 voor 9.99 USD en is beschikbaar voor pre-order vandaag (ik zal een link plaatsen wanneer de pre-order gaat live) pic.twitter.com/KWxSKZjECM9 juni 2019

Xbox Twee controller?

E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.
Net als bij de vorige Xbox Elite Draadloze Controllervoor de Xbox Elite Draadloze Controller Serie 2 zal niet goedkoop zijn – met een prijskaartje van 9.99 (ongeveer € 140, AU0). Microsoft gaf ons onze eerste glimp van de Xbox Elite Draadloze Controller Serie 2 op de E3 2019 presentatie.