Xbox Project Scarlett is de next-gen Xbox Twee die je hebt gewacht

“Dit beslissende moment van ontdekking is geëtst in uw gaming geschiedenis.
Verwachten dat de Xbox Project Scarlett console launch in de “vakantie” – venster van 2020.

Xbox Project Scarlett internal hardware. (Image credit: Microsoft)
We zullen binnenkort meer – hopelijk met inbegrip van een vaste release datum, en een echte naam voor de console. Houd in gedachten dat alle geruchten wezen op hun twee nieuwe Xbox-consoles op de weg, met de codenaam Anaconda en Lockheart, de eerste high-end (waarschijnlijk hebben we hier te zien) en de laatste is een goedkopere, streaming-gericht oplossing. De tijd zal leren of dat is nog altijd Microsoft ‘s plan, maar één ding is zeker – het is naar beneden gooien van de handschoen voor Sony’ s PlayStation 5 te nemen.

Xbox Project Scarlett interne hardware. (Image credit: Microsoft) Xbox Project Scarlett components. (Image credit: Microsoft)
Er is een nieuwe Xbox op de weg, en het heet de Xbox Project Scarlett.

“Wij van Team Xbox zal altijd toegewijd aan het leveren van de beste nieuwe games voor u om te ontdekken. Dit nu is de meest creatieve en activerende tijd in de gaming-geschiedenis. Games en gamers kunnen een belangrijke bindende kracht voor de wereld.”
Xbox Project Scarlett is op zoek naar een ongelooflijk krachtige home gaming machine, met op maat gebouwde onderdelen van AMD, en een SSD-schijf op haar hart, zodat voor innovatieve game development technieken. Hier is wat we tot nu toe weten over wat we verwachten zullen later bekend worden als de ‘Xbox-Twee’.

Of tenminste, dat is zijn codenaam. Microsoft eindelijk aan de volgende generatie Xbox console tijdens de grote E3 2019 keynote van de conferentie, en het is op zoek naar een monster.

Xbox Project Scarlett: feiten

  • Wat is het? Xbox Project Scarlett zal de next-gen Xbox-console, aka de Xbox Twee
  • Xbox Project Scarlett release datum: Microsoft heeft gegeven Xbox Project Scarlett een release venster van de “vakantie-2020” – dus dat is waarschijnlijk tussen de maanden oktober en December 2020.
  • Wat kan ik spelen? Halo Oneindige is de eerste bevestigde de lancering van de titel, terwijl alle vorige generaties van de Xbox-console games zullen worden gedekt door achterwaartse compatibiliteit.

Xbox Project Scarlett specs en de release datum

Met alleen een sizzle reel te gaan, weten we nog niet wat de Xbox Project Scarlett eruit zal zien, laat staan als het uiteindelijk zal worden, genaamd de Xbox Twee. Maar we hebben een goed idee van haar interne hardware en de Xbox-Project Scarlett specs zijn al klinkt heel bijzonder.
Met behulp van speciaal aangepaste processor van AMD gebruik te maken van Zen 2-en Navi architectuur, Xbox Project Scarlett zal worden 4x krachtiger dan de Xbox One X. Het zal mogelijk zijn van het uitvoeren van games in 120Hz frame rates, de mogelijke 8K-resoluties, terwijl ook daar zin in real-time ray tracing-tech. Het is het werkt.
Een SSD zal zijn standaard, net als met de PS5, die geeft het de mogelijkheid van het gebruik van de opslag-systeem als virtuele RAM-geheugen, alsmede het opheffen van de laadtijd van de prestaties met een factor van 40x. Dat je laat ontwikkelaars stream in veel meer gedetailleerde werelden rond een speler. In termen van het ‘standaard’ RAM, de console pack in een vlezige GDDR6.

“Voor ons, de console is cruciaal en centraal in onze ervaring. Een console moet worden ontworpen en gebouwd en geoptimaliseerd voor een ding en een ding alleen – gaming,” zei Xbox-baas Phil Spencer, resultaat van de onderneming hernieuwd engagement voor het maken van de beste games console kan in de eerste plaats, na de gemengde berichten van haar gebrekkig Xbox Een lancering.

Halo Oneindige zal een launch titel, het terugbrengen van de Master Chief, maar zal u niet willen om games te spelen bij de lancering. Xbox Project Scarlett staat zullen zijn om drie generaties van achterwaartse compatibiliteit. Dus, evenals Scarlett-tijdperk games, ook spellen spelen vanaf Een Xbox, de Xbox 360 en de eerste generatie van de Xbox.
Xbox Project Scarlett onderdelen. (Image credit: Microsoft)

  • E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.