10 meest opwindende PC games gespot op de PC Gaming Toon 2019

De PC Gaming Toon 2019 gedefinieerd epische op de Maya-Theater in Los Angeles vooruit E3 2019, en hebben we de E3 trailers van de top 10 games op deze PC game-speciale persconferentie.

Onze PC-Gaming Toon lijst met games zou te veel op één pagina passen als wij hebben alles, we hebben dus bleef het tot tien, waaronder de langverwachte sequels als de Kwade Genius 2, Baldur ‘ s Gate 3 en zelfs Shenmue 3. Ze zijn eindelijk uit komt.

Hier zijn de top games die we gespot op de PC Gaming Show.

De Kwade Genius 2: World Domination

Dit is de volledige vervolg op de Kwade Genius die je hebt gewacht, niet zomaar een spin-off op te Elixir Studios’ real-time hol sim-strategie spel uit 2004. Ontwikkelaar Rebellion is tenslotte geeft ons een zinvolle update, en tijdens de E3 trailer niet over de gameplay, het spel is van plan om een leuke, kleurrijke en campy sfeer. Het leuke filmische video zagen we langs de lijnen van Team Fortress – maar met het opbouwen van een basis en wereld dominantie van opzet.

Ridderlijkheid 2

Ridderlijkheid 2 isn ‘t dead, it’ s coming out op in het begin van 2020, de lancering van de eerste op de Epic Games Store. Op de E3 leerden we het brutale gevecht scènes die het kanaal uw favoriete Middeleeuwse films uit de first-person perspectief. U bent zwaaiende bijlen splice vijanden in de helft, het lanceren van projectielen uit de katapult, het overvallen van dorpen te verbranden op de grond, en netjes te snijden van vijandelijke hoofden van het paard. Volgens Tripwire Interactive, u kunt zelfs sloeg een man met een kip, terwijl onder vermelding van Shakespeare in deze 64-speler PvP – het is twee keer de omvang van de oorspronkelijke Ridderlijkheid.

Midnight Ghost Hunt

Midnight Ghost Hunt is het uitvinden van een nieuw subgenre: het is een multiplayer ghost hunt verstoppertje spel. Eindelijk, toch?! De spelers zijn een geschikt tot ghostbuster of een spook verstopt in een spookhuis, vaak in de vorm van een schijnbaar onschadelijk meubels. Het doel van de geest spelers is om te verbergen in plaats van vechten terug, en doen tot de staande klok slaat middernacht. Dat is wanneer de gejaagd op geesten wenden tot de jagers en krijgen extra mogelijkheid om op de spokenjacht detectives. Een alpha voor deze PC game lanceert later deze zomer.

Restant: Uit de As

Overblijfsel heeft grote, enge vijanden – de spullen nachtmerries van, en ontwikkelaar Geweervuur Games adviseert u om vrienden uit om dit volledige co-op actie-shooter. Het is het einde van de wereld zoals wij die kennen, behalve de monsters zijn zeker bloeiende en, van wat we hebben gezien, je wapen selectie geen schijn van kans. “U zult sterven veel in dit spel,” aldus Geweervuur Games, en zelfs wanneer je dat doet slaan, er is een dynamische generatie systeem dat de veranderingen tot de quests, niet-speelbare personages en monsters. Het is allemaal met de hand scripted, maar de manier waarop ze aan elkaar gekoppeld, geeft je een andere ervaring. Uitgever Perfect World is de lancering van deze PC-game op augustus 20, maar “VIP” de toegang is uit te gaan van een paar dagen te vroeg op 16 augustus.

Shenmue 3

Yu Suzuki nam op het podium van de PC-Gaming Show, en de legendarische video game designer achter de hit Sega klassiekers zoals ‘Outrun’, Vitra Fighter en Na-Brander was een vervolg op een van zijn grootste Dreamcast games: Shenmue 3. Het is eindelijk uit, en hij doet dat onder de Deep Silver-label op 19 November 2019. Zelfs als de 3D-graphics niet zal blazen je weg meer is, is er meer martial arts combat lijkt en het verhaal is bedoeld voor de echte selling point en Shenmue fans zal eten omhoog.

Borderlands 3

Borderlands 3 is de loot-gevoed first-person shooter met RPG-progressie, en het komt aan op de PC op 13 September. Op de PC Gaming Show, we vinden meer informatie over Może, de nieuwste Vault Hunter, en het feit dat je kunt roepen haar persoonlijke mech – de-Ijzer-Beer – in om de vijanden neer te maaien. Klinkt erg Borderlands-achtig. De level cap is verhoogd naar 50 in dit spel en je”l blij zijn te weten dat de granaten zijn het krijgen van een zoete upgrade. Ze kunnen nu stuiteren en vervolgens vast te houden, dus je bent niet beperkt tot alleen sticky bombs en degenen die stuiteren.

Maneater

“Het is net als Grand Theft Auto, als je een haai,” volgens Tripwire Interactive is slim toonhoogte van Maneater. We herinneren ons dit ‘Shark-PG’ spel ‘ s debuut op de PC Gaming Show van vorig jaar, en we hebben meer achtergrondverhaal over wie je het eten van zodra het spel is afgelopen. Het lijkt alsof de shark-hatende Schilferige Pete is het plukken op haaien en het is tijd om te bijten terug. De belachelijkheid van het besturen van een haai bijt in alles wat op zijn pad geeft het een Sharknado vibe, er is een echte progressie hier, met groei, levensfasen en de evolutie dat het vergroten van uw vinnen .

Het Vertellen Van Leugens

Wij vonden het Vertellen van Leugens, want het is de vormgeving tot het bieden van een unieke gameplay-ervaring op basis van het luisteren en te kijken geplakt gesprekken via een gestolen NSA-module. Deze geheime convos draait het om vier personages, en je hebt om erachter te komen wat en waarom. Het is de bedoeling om alle van de verkenning van een spel en van toepassing zijn energie rechtstreeks aan het verhaal. Je bent letterlijk in een open-wereld – video – game met meer dan 10 uur beeldmateriaal die je kunt pakken in niet-lineaire manier.

Conan Chop Chop

Wat begon als een April Fool ‘ s Day grap is uitgegroeid tot een volwaardige game van Funcom, en kregen we onze eerste blik op wat de gameplay zal uitzien in dit schattige kleine hack-n-slash-game met vier speler co-op. We hebben gespeeld ernstige Conan the Barbarian spelen, en ze waren niet groot. Dus we zijn meer dan bereid om deze een keer te proberen bij het van start op 3 September.

Baldur ‘ s Gate 3

We kregen onze eerste smaak van Balder ‘s Gate 3 vorige week, en de PC-Gaming Show bood ons meer in de weg van what’ s next, met inbegrip van een pen-en-papier prequel dat is te wijten aan de lancering in September. Dat is goed nieuws, want Balder ‘ s Gate 3 niet is bevestigd, release datum buiten de vage November 2019 Google Stadions en PC start het venster.

  • E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.