Apple AirPods, Samsung Galaxy Toppen, en PowerBeats Pro verrassend soortgelijke binnen

Als u op zoek bent om te kopen een paar van de beste echte draadloze oordopjes op de markt, u hebt waarschijnlijk wat tijd besteed aan het vergelijken van modellen zoals de upgrade van Apple AirPods (2019), de Samsung Galaxy Toppen, en de onlangs vrijgegeven Beats PowerBeats Pro – maar wat als deze concurrerende modellen meer vergelijkbaar zijn dan we dachten?

Een iFixit teardown van de PowerBeats Pro vond dat het hoog gewaardeerde training knoppen delen veel van dezelfde technologie als de Apple AirPods, en meer verrassend, concurrerend bedrijf de Samsung Galaxy Toppen.

Volgens de teardown, in die iFixit fysiek ontmanteld de PowerBeats Pro oordopjes, de sportieve toppen delen dezelfde 200mWh knoopcel batterij als de Samsung Galaxy Toppen.

Ondanks dit, de twee modellen bieden niet dezelfde levensduur van de batterij, met de PowerBeats Pro ondersteunt negen uur afspeeltijd van een enkele lading in vergelijking met de Galaxy Toppen’ zes uur.

The upgraded AirPods (Image credit: TechRadar)

De upgrade AirPods (Image credit: TechRadar)

Apple is een merk van audio

We zijn niet verbaasd om te horen dat de PowerBeats Pro delen veel van dezelfde innerlijke tech als de Apple AirPods; immers, Apple verworven Beats in 2014, en werkte met de hoofdtelefoon bedrijf op de echte draadloze toppen.

De demontage bleek ook Apple ‘s H1 hoofdtelefoon-chip in Beats’ echte draadloze knoppen, maakt een snelle koppeling en Apple ‘ s hands-free ‘Hey Siri’ functionaliteit – we al wisten van de aanwezigheid van natuurlijk, maar het is cool om te zien van de innerlijke werking van de oordopjes.

Wat is verrassend is het feit dat de twee toppen soortgelijke luidsprekers, zoals de PowerBeats Pro leveren een veel bassier die ze leert kennen, en in totaal meer indrukwekkend klankbeeld dan de AirPods.

Als iFixit merkt in haar teardown video, deze kan het gevolg zijn van de superieure passieve geluidsisolatie aangeboden door de PowerBeats, die tot een betere afdichting tegen de opening van je oren dan de AirPods.

De teardown gevonden dat, zoals de AirPods, de PowerBeats Pro zou het uiterst moeilijk zijn om de reparatie zelf moet ze breken, scoren slechts één op de tien in de publicatie ‘repairability’ score. U kunt kijken naar de volledige video hieronder: