Beste Asus router 2019: de top van de Asus routers voor elk budget

Asus routers zijn enkele van de meest concurrerende en meest populaire modellen rond, en het bedrijf is juist omhoog daar met de grootste merken van de Wi-Fi-router wereld, zoals de TP-Link en Netgear.

Dus het is niet verwonderlijk dat veel mensen kijken naar de Asus wanneer u overweegt de aanschaf van een router, maar zoals met de meeste hardware leveranciers, het bedrijf heeft een groot aantal producten aangeboden. Dus wat zijn de beste Asus routers van het bos?

Dat is geen eenvoudige vraag om te beantwoorden, natuurlijk, omdat het ‘beste’ model zal afhangen van uw specifieke behoeften. Ben je een gamer? Wil je de absoluut snelste draadloze snelheden? Wilt u de beste Wi-Fi-dekking? Of misschien een echt portemonnee-vriendelijke router?

We hebben geplukt uit de top performers in deze verschillende afdelingen, en nog veel meer, evenals een beste algemene model voor degenen die op zoek zijn naar een balans van de genoemde functies, zonder te veel te betalen.

Best Asus router

Image credit: Asus

1. De Asus RT-AC86U

Beste Asus router algemeen

Snelheid: 802.11 ac 5 ghz: 2,167 Mbps, 2,4 GHz: 750 Mbps | Connectiviteit: 4 x Gigabit LAN, 1 x WAN, 1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0 | Functies: MU-MIMO, Traffic Analyzer, Adaptive QoS, WTFast Gamers Eigen Netwerk

Indrukwekkende snelheid en bereik
Uitstekende waarde
Uiterlijk kan je sommige mensen uit

Oke, dus onze top algehele kiezen voor een Asus router zou kunnen zien als het hoofd van een onthoofd robot – met donker rode ogen en een slordige antenne kapsel – maar zijn prestaties, niet uiterlijk, waarin we geïnteresseerd zijn hier.

De Asus RT-AC86U geeft u AC2900 draadloze snelheden, groot bereik stimuleren voor betere Wi-Fi-dekking rondom uw huis en zelfs gaming acceleration-technologie. In feite, de RT-AC86U is gepositioneerd als een gaming router – verklaart de esthetiek – maar laat dat zet je af. Het is zeer eenvoudig in te stellen en een fantastische allrounder.

De kers op de taart is dat deze Asus-router, wordt één van vorig jaar, modellen, kan nu worden gehouden (op het moment van schrijven) voor ongeveer een maar liefst 40% minder dan de lancering van de prijs. Het is gewoon een ongelooflijke koopje in termen van prijs/prestatie-verhouding.

Lees de volledige review: Asus RT-AC86U

Best Asus router

Image credit: Asus

2. De Asus RT-AC66U

Beste Asus router die betaalbaar is

Snelheid: 802.11 ac 5 ghz: van 1300 Mbps Op 2,4 GHz: 450 Mbps | Connectiviteit: 4 x LAN, 1 x WAN, 1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0 | Functies: MU-MIMO, Traffic Analyzer, Adaptive QoS