Dit is onze eerste blik op de nieuwe Xbox-app op Windows 10

Kun je het vers gereviseerd app door op weg naar de Microsoft Store, hoewel, als vermeld, moet u de Windows-10 Mei 2019 Update, anders kun je het niet krijgen de optie om het te installeren.
E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer. Windows 10 gebruikers – of ten minste die op de nieuwste versie van het besturingssysteem kunnen nu installeren van de beta versie van Microsoft ‘ s vernieuwde Xbox-app.
Via Neowin
Chat met uw Xbox-vrienden van je PC (Image credit: Microsoft)

Dit is slechts een startpunt, dus waarschijnlijk kunnen we verwachten extra functies worden vastgeschroefd op – denk er ook aan dat als dit is nog steeds een beta-software, kunt u tegenkomen de oneven rimpel of twee.
Dus, het globale idee is dat de nieuwe Xbox-app is een overkoepelende hub voor uw PC-games – het faciliteren van de aankoop van deze van de Microsoft Store – alsmede de installatie en het beheer van uw Xbox Game Pass titels, ervan uitgaande dat je een abonnee.

Meer in de pijplijn

De app werd gelanceerd vlak voor Microsoft ‘ s Xbox E3 2019 conferentie de aftrap, waar het bedrijf ook bekend gemaakt dat het Xbox Spel Pas voor PC-abonnement is nu beschikbaar in beta, en is toegankelijk via de Windows-10 Xbox-app.
Chat with your Xbox friends from your PC (Image credit: Microsoft)
Je hebt misschien gemerkt dat de laatste maand, Microsoft bezig was de versterking van het Xbox Spel Bar met diverse nieuwe sociale functies, en dit alles is onderdeel van de eerder sprak over het station te onderstrepen hoe belangrijk PC-gamers zijn aan het bedrijf.
Bovendien, Microsoft bleek dat Halo: Master Chief collectie is opgenomen met de Xbox-Game, en een aantal andere titels in eerste instantie, zoals de Metro Exodus (het is dus niet langer een Epische exclusieve, zoals eerder voorspeld), Holle Ridder en Borderlands: Knappe Collectie.
Er is een heleboel sociale functies gebouwd op de top van dat, met inbegrip van de tekst of voice-chat met Xbox-vrienden, en u kunt zien welke spellen je vrienden aan het spelen zijn. Ook is de app voordelen van sommige gladde nieuwe esthetiek, en het ziet er behoorlijk lekker inderdaad.
Op de E3 2019, Microsoft heeft ook aangekondigd de prijzen voor de Xbox Spel Passeren, met een abonnement kost of € 4 (ongeveer AU per maand. Nogmaals, de service is in beta nu, met een volledige release verwacht later in het jaar.