Fallout 76 krijgt de menselijke Npc ‘ s en een nieuwe battle royale modus op de E3 2019

De toevoeging van de menselijke karakters moeten geven aan de wereld van Fallout 76 een beetje meer levendigheid en het leven. Wanneer het voor het eerst gelanceerd, de enige non-player characters (die zou geven missies en de interactie met spelers) waren computers en robots – die allebei duidelijk ontbreekt in de persoonlijkheid. Het gaf het spel een leeg en opgejaagd voelen.
Volgens Bethesda, de Wastelanders uitbreiding zal zien kolonisten en raiders weer “terug te vorderen van de Appalachen.” De DLC zal ook een nieuwe quests die zijn getroffen door de speler keuzes, meer dialoog opties en metgezellen. U kunt meer informatie vinden in Bethesda ‘ s blog. We weten niet de exacte introductiedatum van deze twee Dlc ‘ s, maar Nucleaire Winter zal de eerste zijn om op te starten. Er zal ook een gratis proefversie van Fallout 76 tussen 10 juni en 17 juni voor de spelers om te controleren de spel – en als het uiteindelijk de moeite waard te spelen.
Fallout 76 is ook het krijgen van een battle royale modus. Sinds het succes van PlayerUnkown de Slagvelden en Fortnite Battle Royale, een veelheid aan spellen inclusief hun eigen spins op de game-modus, die ziet spelers vechten het uit op een krimpende kaart tot slechts één overleeft.

Verplichte battle royale modus

Dus, met de Nucleaire Winter, de naam van de nieuwe game-modus, 52 spelers tegen elkaar vechten als Gewelf 51 de ZAX computer lanceert een nucleaire storm om uit te vinden wie de beste Opzichter.
Een van de belangrijkste punten van kritiek van vorig jaar Fallout 76 was het ontbreken van de menselijke Npc ‘ s (non-player characters), die de wereld van de game zich nogal leeg in vergelijking met de vorige Fallouts en op de E3 2019, de spel ontwikkelaars Bethesda, heeft zich met deze klachten met de Wastelanders DLC.
E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer. De genoemde kolonisten en raiders zal optreden als de twee facties die de spelers kunnen één lijn te komen met.