Final Fantasy 7 Remake release datum voor het begin van de 2020

Ondanks de overweldigende kansen, Final Fantasy 7 Remake komt uit op de PS4 op Maart 3, 2020, game director Tetsuya Nomura heeft vandaag aangekondigd.

Terwijl velen dachten dat de verschuiving van het spel van de oorspronkelijke externe ontwikkelaar CyberConnect2 voor Square Enix ‘ s in-house team zou leiden tot een ernstige vertraging van het uiteindelijke product wordt hier veel sneller dan verwacht.

Nomura deed de aankondiging tijdens de E3 in 2019, maar koos ervoor om de aankondiging tijdens de eerste officiële concert gewijd aan Final Fantasy 7, veeleer dan op de Square Enix keynote gehouden op maandag, juni 10.

Naast de release datum van bekendmaking van Square Enix heeft onthuld een nieuwe trailer die laat zien meer van de bestrijding van het spel met in de hoofdrol Cloud en Barret naast de serie pictogrammen Aerith en Sephiroth. Check het zelf hieronder:

Geen Sony? Geen probleem!

Meestal een aankondiging van deze grootte zou gereserveerd worden voor Sony ‘ s keynote is dat meestal gehouden op de maandag van de E3 – maar, omdat Sony niet op de beurs dit jaar, Square Enix heeft het op zich genomen om het nieuws te breken.

Volgens Square Enix, zal het bedrijf meer te vertellen over het spel op het pers event, dus het is de moeite waard afstemmen op dat om 6 uur PT (9 uur ET, 2 uur BST/11 uur AEST op dinsdag, 11 juni.

E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.