Garmin Forerunner 245 en 245 Music gelanceerd in India te beginnen bij Rs 29,990

Garmin heeft gestart met twee nieuwe smartwatches in India — Forerunner 245-en Forerunner-245 Muziek. Zowel de wearables zijn voor toegewijde lopers als ze zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals een incident voorspelling, race voorspelling samen met de opleiding gewijd aan het uitvoeren.

Garmin Forerunner 245-serie prijs en beschikbaarheid

Garmin Forerunner 245 begint bij Rs 29,990 en is beschikbaar in Leisteen en Amp Gele kleuren. Aan de andere kant, de Voorloper 245 Muziek verkoopt voor Rs 34,990 en komt in de Lava Rood en Aqua tinten.

Zowel de smartwatches zijn beschikbaar voor aankoop via Amazon India, Paytm Mall en Myntra. Bovendien zijn de horloges zijn ook beschikbaar in de offline winkels bij GO Sport Mumbai en Bangalore, Peloton in Calicut, PlayWell in Calicut en Kochi en Helios Horloge Winkels verspreid over India.

Garmin Forerunner serie beschikt over 245

Terwijl de reguliere Forerunner 245 wordt geleverd met een basis set van functies, de Voorloper 245 Muziek heeft de mogelijkheid tot het opslaan van 500 liedjes die kunnen worden afgestemd op wanneer de gebruiker in een training of gewoon in het algemeen een ronde. Dit vereist een telefoon en gebruikers kunnen synchroniseren met hun Spotify-playlist voor de smartwatch.

De Forerunner 245 horloges hebben een ingebouwde incident detectie waarmee een gebruiker een deel van hun locatie met vooraf ingestelde contactpersonen in geval van nood. Een ander kenmerk dat Garmin introduceert met deze nieuwe smartwatches is het Lichaam van de Batterij. Dit stelt gebruikers in staat om op de hoogte over hun mogelijke energie reserves op een bepaald moment, zodat ze nemen de tijd om even te rusten voor een tijdje. De analyse is gebaseerd off van de monitoring gegevens van het horloge verzamelt in real-time.

Daarnaast zijn de horloges hebben een race predictor die gebruikers in staat stelt om de opzet van een training volgens hun aankomende race. De Forerunner 245 laat ook een gebruiker weten of ze ploeteren over een sessie of overexerting zelf. Sommige van de andere monitoring tools zijn VO2 Max die analyses zuurstof opname, Garmin Coach die zorgt voor een aangepaste training plan voor de gebruiker, samen met meerdere sport-modus.

Garmin beweert dat de Forerunner 245-serie kan duren voor maximaal 7 dagen in smartwatch modus en 24 uur in de GPS-modus. De Forerunner 245 Muziek zal draaien voor 6 uur in de GPS-modus met muziek.